Ak Partili Şahin: Yok Ya, Kedi Yok Burada - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Şahin: Yok Ya, Kedi Yok Burada

Ak Partili Şahin: Yok Ya, Kedi Yok Burada

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde sanayici ve işadamlarıyla biraraya geldiği toplantıda konuşurken mikrafon kapandı.

02.06.2015 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde sanayici ve işadamlarıyla biraraya geldiği toplantıda konuşurken mikrafon kapandı. "Trafo mu patladı?" diyen Şahin, yanındakilerden birisinin "Kedi girdi" demesi üzerine, "Yok ya, kedi yok burada" dedi.

Mehmet Ali Şahin, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileriyle bir otelin bahçesinde bir araya geldi. Yanında Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Ak Parti eski Karabük Milletvekili Mustafa Ünal da bulunan Şahin, konuşmasında muhalefeti eleştirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "7 Haziran seçimlerinde bir koalisyon çıkacaksa bu kaos demektir, kaos yerine seçime gidelim" dediğini söyleyen Şahin, şöyle dedi

"Seçim yasakları başlamadan 10 gün önceki anket sonuçlarına göre MHP'nin oy oranı yüzde 15 civarında. 'Yüzde 15'le tek başına iktidara gelmek mümkün mü sevgili kardeşim' CHP yüzde 23 ile 26 bandındadır. Sayın Kılıçdaroğlu zaten en yüksek oy oranını yüzde 35 olarak açıkladı. CHP bu sonuçlara göre tek başına iktidar olamaz. HDP ise şu anda 'barajı aşar mıyım aşamaz mıyım' mücadelesi içinde. Seçimlere iddialı bir şekilde giren bu 4 parti içerisinde tek başına iktidara gelme şansı olan AK Parti değil mi? Elimizdeki verilere göre AK Parti tek başına iktidarını devam ettirecek bir halk desteğine sahip. Eğer sayın Bahçeli sözlerinde samimiyse oyunu AK Parti'ye vermesi lazım. İstikrarın devamı için, kaos olmaması için oyunu AK Parti'ye vermesi lazım."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 'Merkez Türkiye' projesini de eleştiren Şahin'in konuşması sırasında mikrafon kapandı. Bunun üzerine Şahin, "Trafo mu patladı? Yok" dedi. Şahin, yanında bulunanlardan birisinin "Kedi girdi" demesi üzerine ise "Yok ya, kedi yok burada" dedi. Konuşurken yanlışlıkla mikrafonu kapattığı anlaşılan Şahin, görevlinin uyarısıyla mikrafonu açıp konuşmasını sürdürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Şahin: Yok Ya, Kedi Yok Burada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement