Ak Partili Sarı Pazara Girdi, Çiçek Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Sarı Pazara Girdi, Çiçek Dağıttı

Ak Partili Sarı Pazara Girdi, Çiçek Dağıttı

Yerel seçimlere kısa bir süre kala seçim havasına iyice giren Bayraklılılar, AK Partili aday İsmail Sarı’ya desteğini sürdürüyor.

27.02.2014 14:59

Yerel seçimlere kısa bir süre kala seçim havasına iyice giren Bayraklılılar, AK Partili aday İsmail Sarı'ya desteğini sürdürüyor. Sarı, Alpaslan Mahallesi'ndeki temasları sırasında mahallede bulunan pazaryerine girerek esnafa hayırlı işler diledi. Pazarda gözleme satışı yapan kadın esnaftan gözleme alarak çevresindekilere ikram eden İsmail Sarı, çiçek satan bir esnaftan da tüm menekşelerini alarak pazar alışverişindeki vatandaşlara dağıttı. Sarı, "30 Mart itibariyle Bayraklı bu çiçekler gibi rengarenk olup, mis gibi kokacak. Bunu hep birlikte başaracağız. Bugün burada kardeşlerimizi, dostlarımızı, hanım ablalarımızı dinledim. Burada sorunlar çok ancak aşılamayacak sorunlar değil. Buradan büyük bir enerji aldık. Vatandaşımın gücünü arkamızda değil yanımızda hissediyoruz. " dedi.

BAŞKALARI GİBİ KORUMALI GEZMİYORUZ

Ziyaretleri sırasında farklı partililerden de ilgi gören AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, Bize inanan, bize güvenen kardeşlerimiz, dostlarımız bizleri yalnız bırakmıyor. Kapılarını ardına kadar açıyor, aşlarını bizlerle paylaşıyorlar. Biz başkaları gibi halkımızın, esnafımızın ziyaretine giderken acaba hangi sorunla karşılaşırız diye düşünmüyoruz. Yanımızda korumalarla, farklı türden teşkilatlarla gezmiyor, herhangi bir güvenlik önlemi de almıyoruz. Korkumuz yok çok şükür. Sayın Binali Yıldırım nasıl ki İzmir'in hizmetkarı olmaya geldim diyorsa, bende Bayraklının hizmetkarı olmaya geldim" şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARA OYUN ALANI SÖZÜ

Her ilçe gezisinde olduğu gibi çocuklarla yine özel olarak ilgilenen İsmail sarı, kendisinden oyun alanı isteyen çocuklara farklı takım renklerinden oluşan futbol topu dağıttı, oyun alanı sözü verdi. Topları dağıtan Sarı, çocukların dersleri hakkında bilgi edinmeyi de ihmal etmedi. Eğitimin önemine vurgu yapan Sarı, "Derslerinize sıkı sıkı tutunun. Başarılı öğrenciler olun. Yeter ki siz isteyin ben sizlere futbol sahası da kurarım, yüzme havuzu da… Hepinizin gözleri ışıl ışıl… Daha iyi bir gelecek için, daha iyi bir Bayraklı için ben varım" ifadelerinde bulundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Sarı Pazara Girdi, Çiçek Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement