Ak Partili Vekil Yurttaş Selendi'de - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Vekil Yurttaş Selendi'de

Ak Partili Vekil Yurttaş Selendi\'de

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, yaklaşan yerel seçimler öncesi Selendi'de seçim çalışmasına katılırken ziyaretlerde de bulundu.

28.03.2014 16:37

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, yaklaşan yerel seçimler öncesi Selendi'de seçim çalışmasına katılırken ziyaretlerde de bulundu. Yurttaş İlçe Başkanı Muharrem Sezer, İlçe Belediye Başkan Adayı Muhammet Akcan ile birlikte önce Tokat üstü mevkiinde bulunan Seçim bürosunda parti tarafından döktürülen lokma hayrına katıldıktan sonra toplanan kalabalığa hitap etti. Yurttaş burada yaptığı konuşmasında iktidarın icraatlarını anlatarak 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Manisa ve Selendi de belediye başkanlıklarını AK Partili başkanların yönetmesi lazım. Onun içi iki günümüz kaldı bu iki günü iyi değerlendirip teşkilat olarak çok çalışıp Selendi ilçesini Ak Belediyecilik ile tanıştırmalıyız" dedi.

Konuşmanın ardından Yurttaş ve beraberindekiler esnafları ziyaret edip CHP ilçe teşkilatına da uğrayarak Mehmet Cımık'a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kaymakam Yasin Ortakcı ve resmi kurum ziyaretlerinin ardından Yurttaş Selendi'den ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Vekil Yurttaş Selendi'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement