Tatvan'da AK Parti'liler Sahurda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da AK Parti'liler Sahurda Bir Araya Geldi

Bitlis ve ilçelerindeki AK Parti'liler, Tatvan ilçesinde düzenlenen sahur programında bir araya geldi.

15.07.2014 09:50  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis ve ilçelerindeki AK Partililer, Tatvan ilçesinde düzenlenen sahur programında bir araya geldi.

İlçedeki alışveriş merkezinin teras katında düzenlenen etkinliğe, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirlioğlu, Tatvan İlçe Başkanı Burhan Aksoy, Tatvan Müftüsü Sebhetullah Kızılşah, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.

Sahur sonrasında gazetecilere açıklama yapan Kiler, ramazan dolayısıyla Bitlis ve ilçelerinde düzenledikleri etkinliklerle vatandaşlarla bir arada olmaya çalıştıklarını bildirdi.

Ramazan ayının bereket ve paylaşım ayı olduğunu, bu vesileyle kentin dinamikleriyle bir arada olmaya özen gösterdiklerini kaydeden Kiler, şöyle konuştu:

"Tatvan'da elektrik kesintileri yaşanıyor ve buna bağlı olarak su kesintileri de oluyor. Bilindiği gibi Türkiye'nin her bölgesinde elektrik özelleştirildi. Aynı zamanda her yerde buna benzer sıkıntılar oluyor. Çünkü, özel şirketler elektrik parasını devlete nakit ödüyor ve halk ile kurumlardan parasını nakit olarak alamadığı zaman haliyle sıkıntılar oluyor. Bu sıkıntılar da elektrik kesintisi yapılarak halka yansıyor. Tatvan Belediyesinin eskiden kalan birikmiş elektrik borcu var. Biz de bunu çözmek için çalışıyoruz ve kısa sürede kaynak bulup bu sorunu tamamıyla gidermeyi planlıyoruz."

Tatvan- Van arasında hizmet verecek olan yeni feribotların yapım çalışmalarının da devam ettiğini anımsatan Kiler, feribotlardan birinin bu yıl suya indirileceğini ifade etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan'da AK Parti'liler Sahurda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement