Ak Pati Tekirdağ Milletvekili Adayları Kapaklı'da Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Ak Pati Tekirdağ Milletvekili Adayları Kapaklı'da Tanıtıldı

Ak Pati Tekirdağ Milletvekili Adayları Kapaklı\'da Tanıtıldı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "AK Parti iktidarı öncesinde ülkenin Başbakan’ına yazar kasa fırlatılıyordu.

19.10.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "AK Parti iktidarı öncesinde ülkenin Başbakan'ına yazar kasa fırlatılıyordu. Şimdi ise Uzay'a 4'üncü uyduyu fırlatıyoruz" dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Kapaklı'da tanıtıldı. Kapaklı ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen tanıtım programına, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Milletvekili Adayları Ali Gümüş, Ömer Karadeniz ve Adnan Argan, Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları Yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

1 Kasım'da yapılacak milletvekili seçimleri için Kapaklı halkından destek istediğini belirten İl Başkanı Ahmet Akçay, "AK Parti iktidarı öncesinde ülkenin başbakanına yazar kasa fırlatılıyordu. Şimdi ise Uzay'a 4. uydumuzu fırlatıyoruz. AK Parti ile diğerlerinin farkı budur. AK Parti'nin yeniden tek başına iktidarı için tüm partililere büyük görev düşüyor. Sen, ben yok, Türkiye var. Birlikte el ele vererek, ulaşabildiğimiz kadar çok vatandaşımıza ulaşmalıyız" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için çalıştığını ifade eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, "Biz Türkiye'den Kıbrıs'a su veriyoruz. Bugün dünyanın en büyük uluslararası hava alanı projesi sürüyor. 3. Boğaz Köprüsü çalışmaları devam ediyor. İşte AK Parti budur. Diğerleriyle aramızdaki fark da budur. Kapaklı- Saray Yolu'nun henüz bitirilememesinde idari bir hata var. İlk ihalesi Köylere Hizmet Getirme Birliği tarafından yapıldı. Ancak o dönem ihaleyi, ihaleye girmemesi gereken bir milletvekilinin firması kazandı. İtirazlar oldu. Mahkeme nedeniyle iş 3 yıl uzadı. Yeniden Karayolları tarafından iş, ihaleye çıkarıldı. İhaleyi kazanan firmanın mali yetersizliği nedeniyle yol bitirilemedi. Kamuoyunda AK Parti Saray'dan oy alamadı diye yolu yapmıyor şeklinde bir algı yürütülüyor. Biz Tekirdağ genelinde birinci parti değiliz. Ancak Tekirdağ'a AK Parti iktidarı döneminde yaptıklarımız ortada" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Pati Tekirdağ Milletvekili Adayları Kapaklı'da Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement