Akabe Vakfı İhsan Tekoğlu Eğitim ve Kültür Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Akabe Vakfı İhsan Tekoğlu Eğitim ve Kültür Merkezi Hizmete Açıldı

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde Akabe Vakfı İhsan Tekoğlu Eğitim ve Kültür Merkezi hizmete açıldı.

01.12.2013 16:15

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde Akabe Vakfı İhsan Tekoğlu Eğitim ve Kültür Merkezi hizmete açıldı.

Sahil Mahallesi, Kumsal Cadde'de hizmete giren kültür merkezinin açılış törenine Akabe Vakfı Kurucusu Mustafa İslamoğlu, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve vatandaşlar katıldı.

Dualar eşliğinde yapılan açılışın ardından ziyaretçilerle binayı gezen konuklar, daha sonra vakfın kurucusu Mustafa İslamoğlu tarafından verilen tefsir dersine katıldı.

Yalova Hanımeli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Seda Songül Karasu, gazetecilere yaptığı açıklamada, derneklerinin kentte 7 yıldır hizmet verdiğini bundan sonra derneğin Akabe Vakfı İhsan Tekoğlu Eğitim ve Kültür Merkezi'nde çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

Dernek olarak yaşanabilir bir dünya için projeler üretmeye ve bunları hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Karasu, şöyle konuştu:

"Dernek olarak  9-14 yaşlarındaki çocukların sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla hafta sonu programları düzenleyeceğiz. Yetişkinlere yönelik kişisel gelişim ve eğitim seminerleri ile duyarlı bir toplumun oluşumu için katkıda bulunmak istiyoruz. Yardım faaliyetlerimiz olacak. Toplanılacak yardımları, savaş, afet ve açlıkla karşı karşıya olan Asya ve Afrika ülkelerine yönlendirmek istiyoruz." - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akabe Vakfı İhsan Tekoğlu Eğitim ve Kültür Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement