Akit Televizyonu Kurma Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Akit Televizyonu Kurma Çalışmaları

Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Akit Televizyonu kurma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

21.02.2015 15:32

Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Akit Televizyonu kurma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret eden Karahasanoğlu, burada düzenlediği toplantıda, televizyon kurma çalışmalarıyla ilgili istişare toplantısı başlattıklarını söyledi.

İlk toplantıyı Kayseri'de yaptıklarını belirten Karahasanoğlu, "Akit Televizyonu 1-1,5 ay içerisinde yayın hayatına başlayacak. Bununla ilgili istişare toplantıları yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla sabah verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Daha sonra bir televizyon programına katıldık. Buradaki basın toplantımızın ardından yine bir televizyon programına katılacağız ve akşam yapacağımız toplantıyla Kayseri ziyaretimizi sonlandıracağız. Fevkalade verimli oldu" diye konuştu.

İnsanların görüşünü önemsediklerini ifade eden Karahasanoğlu, Kayseri'nin ardından Malatya, Elazığ, Erzurum, Manisa ve Eskişehir'de de istişare toplantıları gerçekleştireceklerini vurguladı.

Gazete ve internet sitesinde de istişareyi devam ettireceklerini, okurların tavsiyelerini, temennilerini dikkate alacaklarını belirten Karahasanoğlu, "İstişarenin bereket, sünnet olduğunu, dinimizin emri olduğunu biliyorum. Bunu da inşallah ne kadar zengin yaparsak o kadar neticeyi etkileyeceğini düşündüğüm için bu çerçevede böyle toplantılara başladık" şeklinde konuştu.

Kösedağ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Karahasanoğlu'na çıktıkları yolda başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akit Televizyonu Kurma Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement