Ali İsmail Korkmaz Davasına Selahatin Demirtaş da Katıldı - Son Dakika
Güncel

Ali İsmail Korkmaz Davasına Selahatin Demirtaş da Katıldı

Ali İsmail Korkmaz Davasına Selahatin Demirtaş da Katıldı

Eskişehir'deki Gezi olaylarında hayatını kaybeden Korkmaz'ın öldürülmesi ile ilgili 4'ü polis 8 sanığın yargılandığı davaya, Cumhurbaşkanı adayı Demirtaş da katıldı.

14.07.2014 09:40  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'deki Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın öldürülmesi ile ilgili 4'ü polis 8 sanığın yargılandığı davaya, Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş da katıldı.

TUTUKLU SANIKLAR HAZIR BULUNDU

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 3. duruşmasında tutuklu yargılanan sanıklardan polis memuru Mevlüt S., fırıncı İsmail K., Ramazan K., Muhammet V. ve fırın işçisi Ebubekir H. ile tutuksuz yargılanan polis memurları Şaban G., Hüseyin E. ve Yalçın A. hazır bulundu.

KÖŞK ADAYI DEMİRTAŞ DA DAVAYA KATILDI

Duruşmaya Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, milletvekilleri İlhan Cihaner, Gökhan Günaydın, Aykut Erdoğdu, Muharrem Işık, Hüseyin Aygün, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, HDP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de katıldı.



Duruşma öncesinde Kayseri Adliyesi etrafında geniş güvenlik önlemleri alınırken, Erkilet Bulvarı da kurulan bariyerlerle trafiğe kapatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ali İsmail Korkmaz Davasına Selahatin Demirtaş da Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • son türk: işte görmek istediğimiz tablo mazluma destek selahatın demirtaş ben sana oy vermeyecem de kime verecem heryer de haksızlık her yerde ölüm sesimizi duyan yok o şasalı devletimizin idarecileri işine gelene sesini yükseltiyor işine gelmeyenı susuyor görmezlikten geliyor 7 10 Yanıtla

Advertisement