Ali Şen'in Torunun Mezar Taşı Etiketlerle Doldu - Son Dakika
Magazin

Ali Şen'in Torunun Mezar Taşı Etiketlerle Doldu

ATV aracıyla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden, eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'in 17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen'in mezar taşı etiketlerle doldu.

24.11.2014 12:42  Güncelleme: 12:48

Geçtiğimiz mayıs ayında Şile'de ATV aracıyla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden, eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen'in 17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen'in mezar taşı sticker'larla (etiket) doldu.

MEZAR TAŞI ETİKETLERLE DOLDU

Bazı Fenerbahçe taraftarları ile Alp'in sevenleri, dua ve temennilerinin yazılı olduğu kağıtları mezar taşına yapıştırdı. Mezarlık görevlilerinin kaldırdığı sticker'ların yerini çok geçmeden yenileri aldı.

KARİKATÜR BİLE ÇİZENLER VARMIŞ

Görevliler, ünlülerin mezarlarında bu sıkıntıyı sık sık yaşadıklarını, bazı mezar taşlarına karikatür bile çizildiğini söyledi.

Ali Şen\'in Torunun Mezar Taşı Etiketlerle Doldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ali Şen'in Torunun Mezar Taşı Etiketlerle Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • COFFANA: Yarınlarımızın Teminatı Çocuklarımıza ve Gençlerimize Kabristanda Nasıl Davranmaları Gerektiğini Öğretmezsek. ! Orayı Haberdeki Gibi Facebook Sayfasına Çevirirler. 33 3 Yanıtla
  • ALİ: LAN BU ÇAĞDAŞ İNSANLARIN MEZAR ZİYARETLERİDE BİR BAŞKA OTURUP Bİ YASİN OKUSALAR Bİ FATİHA OKUSALAR YOBAZ MI OLACAKLARINI DÜŞÜNÜYORLAR 24 2 Yanıtla
  • -: doğum ve ölüm gerisi yalan 11 2 Yanıtla

Advertisement