Almeida, 1.Lig Yolcusu - Son Dakika
Spor

Almeida, 1.Lig Yolcusu

Beşiktaş'tan ayrılarak İtalya'ya giden Hugo Almeida, kendisine PTT 1.Lig'de takım aramaya başladı.

26.12.2014 08:58

Geçen sezon Beşiktaş'ın teklif ettiği 2.5 milyon euro'yu beğenmeyerek Cesena'ya 750 bin euro'ya imza atan Hugo Almeida zor günler geçiriyor.

ANTALYA'NIN KAPISINI ÇALDI

Forma giydiği 9 maçta sadece 1 asist yapan Portekizli oyuncunun menajeri Türkiye'de takım aramaya başladı. Cesena'da forma giyen Almeida'nın menajerinin; şimdiye kadar Çaykur Rizespor, Mersin İdman Yurdu ve PTT 1. Lig'den de Antalya'nın kapısını çaldığı ifade edildi.

HENÜZ SİFTAHI YOK

Hugo Almeida, Cesena'da 8 Serie A maçına çıkarken bu maçlarda gol atma başarısı gösteremedi. Portekizli futbolcunun 1 asisti bulunuyor.

Almeida, 1.Lig Yolcusu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Almeida, 1.Lig Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • SERDAR: aptal olursan böyle sürünürsün 2, 5 milyon ero yu sana havada 40 takla atsan bile kimse vermez bulmuşsun enayileri sesini çıkarmayıp parayı koycan cebine 26 1 Yanıtla
  • Kayserli: Urfaya iyi gider 21 2 Yanıtla
  • Ülkücü: 2,5 milyon euroyu beğenmemiştin 9 1 Yanıtla
  • kaptan366: ALLAH seni bildiği gibi yapsın fikret orman bu topçunun neresine 2. 5 milyon teklif ettiniz, şimdi düşünün bakalım ya kabul etseydi, şimdi ne hoca kalırdı nede beşiktaş bu durumda olurdu takım dağılırdı anlayacağınız, şimdi habere bakıpta düşünsünler bakalım beşiktaşlı yöneticiler neresi 2. 5 milyon eder bu adamın, bakın şimdi kendine ptt liginde takım arıyor ama inanınki ona ptt bile fazla, onun türkiyede oynıyacağı tek lig var o da BAL ligi :)) 9 1 Yanıtla
  • kudbettin önal: bence ceza sahası içinde dünyadaki en iyi forvetlerden biri adamın hakını yemeyin 5 2 Yanıtla

Advertisement