Amerikalı Basketbol Antrenörleri Kırşehir'e Gelecek - Son Dakika
Yerel

Amerikalı Basketbol Antrenörleri Kırşehir'e Gelecek

Amerikalı bazı basketbol antrenörlerinin Kırşehir'e geleceği bildirildi.

18.08.2014 16:08

Amerikalı bazı basketbol antrenörlerinin Kırşehir'e geleceği bildirildi.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun organize ettiği 12 Dev Adam Basketbol Okulları'nın çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, il müdürlüğü antrenörleri Orçin Artuk ve Fatih Çörten nezaretinde çok sayıda sporcu ile faaliyet gösteren okulu, "Anadolu Basketbol Turu" kapsamında Amerikalı antrenör Chris Dial ve ekibinin ziyaret edeceği vurgulandı.

Bu yıl yedincisi organize edilen etkinliğin, 18-22 Ağustos günleri arasında Kayseri, Niğde, Kırşehir, Yozgat- Sorgun ve Amasya'da yapılacağının belirtildiği açıklamada, "Etkinlikte, 7-12 yaş arası genç oyuncuların ve okullarda görev alan antrenörlerin gelişimi amaçlanıyor. Antrenör Dial tarafından hazırlanan antrenman programlarının uygulanacağı turda, koç Britanny Dial ve Joey Cooper Tate de görev alacak. Turda, genç sporcuların eğitilmesinin yanı sıra antrenör ve spor yöneticilerine yönelik antrenman bilimi ve spor yönetimi gibi konuların ele alınacağı paneller de düzenlenecek" ifadeleri kullanıldı.

Faaliyetleri oyuncu, antrenör, hakem, yönetici ve beden eğitimi öğretmenlerinin takip edebileceklerinin belirtildiği açıklamada, antrenörlerin kentteki çalışmayı 20 Ağustos'ta gerçekleştirecekleri anlatıldı. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amerikalı Basketbol Antrenörleri Kırşehir'e Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement