Ampute Futbol Takımı Sponsor Arıyor - Son Dakika
Yerel

Ampute Futbol Takımı Sponsor Arıyor

Ampute Futbol Takımı Sponsor Arıyor

Ampute Futbol 1. Ligi takımlarından Atılım Ortopedi Engelliler Spor Kulübü, sponsor arıyor.

26.11.2014 10:12

Ampute Futbol 1. Ligi'nde mücadele eden Atılım Ortopedi Engelliler Spor Kulübü sponsorlarının olmaması nedeniyle zor günler geçiriyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Ampute Futbol 1. Ligi'nin ilk üç haftasında, bir galibiyet ve iki mağlubiyetle son sırada bulunan Atılım Ortopedi Engelliler Spor Kulübü, futboldan çok sponsor sorununu çözmek için uğraşıyor.

Takımın iki yıllık sponsorunun maddi krize girmesi üzerine sezon başından itibaren hiçbir maddi yardım alamayan takım, 6 ila 10 saat arasındaki deplasmanlara maç günü otobüsle gidip, aynı gün geri dönmek zorunda kalıyor.

Kulüp Başkanı Abdurrahman Akgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk üç haftanın zorluklarla geçtiğini, sponsorları maddi sıkıntı içinde olduğu için kendilerine yardım edemediğini belirtti.

Takımdaki birlik ve beraberlik devam etmesine karşın, yaşanan ekonomik sorunların sahadaki mücadelelerini olumsuz etkilediğini vurgulayan Akgöz, sponsor sorununun çözülmesi durumunda ligde de iyi yerlere geleceklerine inandığını dile getirdi.

"Antalya Valisinden ve hayırsever işadamlarından destek bekliyoruz"

Takım yöneticilerinden Hüseyin Şener de maddi imkansızlıklar nedeniyle deplasmandaki maçlara, karşılaşmanın oynadığı gün gidebildiklerini, neredeyse hiç dinlenemeden sahaya çıktıklarını anlattı.

Konya deplasmanına gidebilmek için Antalya'dan saat 06.00'da yola çıktıklarını, saat 12.00'de Konya'ya varıp, 14.00'de de maça çıktıklarını ifade eden Şener, "Zorluklarla gittik ama maçı da 2-1 aldık. Maddi gücümüz olsaydı, bir gün önceden gitseydik, daha rahat olurduk" diye konuştu.

Şener, hedeflerinin yeniden Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, Antalya Valiliği ve hayırsever işadamlarından destek istedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ampute Futbol Takımı Sponsor Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement