Anıtkabir'de 6 Bin Kişilik Atatürk Portresine Katılmak İçin Standlara Başvurulacak - Son Dakika
Güncel

Anıtkabir'de 6 Bin Kişilik Atatürk Portresine Katılmak İçin Standlara Başvurulacak

Anıtkabir\'de 6 Bin Kişilik Atatürk Portresine Katılmak İçin Standlara Başvurulacak

26 Ağustos'ta Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de oluşturulacak dünyanın en büyük Atatürk portresinde yer almak isteyenler için belirlenen koşullar açıklandı.

11.08.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26 Ağustos'ta Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de oluşturulacak dünyanın en büyük Atatürk portresinde yer almak isteyenler için belirlenen koşullar açıklandı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan verilen bilgiye göre 26 Ağustos günü saat 13.00'te altı bin gönüllünün katılımıyla Atatürk portresi ve imzası oluşturulacak. Etkinlik Genelkurmay Başkanlığının izniyle ve Anıtkabir Komutanlığının katkılarıyla, fotoğraf sanatçısı Cumhur Aygün ve ekibi tarafından gerçekleştirilecek. Altı bin kişinin bir araya gelerek oluşturacağı portre, havadan görüntülenecek. Gönüllü katılımcı olmak ve oluşturulacak portrede yer almak için 26 Ağustos 2014, saat 12.00'de Anıtkabir'de açılacak stantlara kayıt yaptırılması gerekiyor.

Büyük Taarruz ve Başkomutan Meydan Muharebesi'nin 92'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ayrıca Garnizon Komutanlıklarınca "92'nci Yıl Dönümünde Büyük Zafer ve Atatürk" konulu fotoğraf sergileri açılacaktır.

- TSK'NIN DİĞER FAALİYETLERİ-

TSK'nın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin bilgi de veren Genelkurmay, 6 Ağustos günü, suda boğulma tehlikesi yaşayan iki yaşındaki bir kız çocuğu, helikopter ile Bahçesaray ilçesinden Van'daki özel bir hastaneye yetiştirildi. 7 Ağustos günü ise Şırnak ili Şenoba ilçesi Sokuna mevkiinde yüksek gerilim hattına çarparak düşen bir vatandaş, helikopter ile Şırnak Devlet Hastanesine sıhhi tahliyeleri gerçekleştirildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Anıtkabir'de 6 Bin Kişilik Atatürk Portresine Katılmak İçin Standlara Başvurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement