Antalya - Bakan Çavuşoğlu: Vaatlerde Cem Uzan'ı Geçtiler - Son Dakika
Güncel

Antalya - Bakan Çavuşoğlu: Vaatlerde Cem Uzan'ı Geçtiler

Antalya - Bakan Çavuşoğlu: Vaatlerde Cem Uzan\'ı Geçtiler

Bakan Çavuşoğlu: Vaatlerde Cem Uzan'ı geçtiler (ek) ELVAN'IN SEÇİM OFİSİNİ AÇTI Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'daki programında Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Ak Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan'ın Konyaaltı Caddesi'nde seçim irtibat merkezini açtı.

25.04.2015 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Çavuşoğlu: Vaatlerde Cem Uzan'ı geçtiler (ek)

ELVAN'IN SEÇİM OFİSİNİ AÇTI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'daki programında Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Ak Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan'ın Konyaaltı Caddesi'nde seçim irtibat merkezini açtı. Açılışta eski bakana eşi Zeliha Elvan'la birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer eşlik etti. Açılış dolayısıyla cadde bir süre taşıt trafiğine kapatıldı. Lütfi Elvan, Antalya'nın doğasıyla, tarihi dokusuyla, denizi ve tarımıyla Türkiye'nin öncü illerinden birisi olduğunu belirterek, "Antalya daha da büyüyecek daha da güçlenecek. Antalya'yı bir dünya markası yapacağız" dedi.

Ak Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin çok şey başardığını belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye'nin bugün geldiği noktada dün Çanakkale'de bütün dünyanın gözü önünde bir kere daha sergilendi. Dünya ülkelerinin yarısı dün Çanakkale'ydi. Birlik, beraberlik, kardeşlik mesajları verdikö ifadelerini kullandı.

Artık yönetilen değil dünyanın yönetiminde söz sahibi bir Türkiye'nin olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu şöyle devam etti: "Ama daha yapacak çok işimiz var. Dünyada bizden medet bekleyen mazlumlarını sesi olmamız gerekir. Onların ihtiyaçların, ihtiyaç duyduğu sevgiyi de gıdayı da hastaneyi de yolları da yapmamız gerekir."

Partisinin Antalya'da çok güçlü bir kadroyla 7 Haziran seçimlerine hazırlandığını belirten Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, "Bizde boş laf yoktur. Biz milletimizi kandırmayız yapabileceklerimi söyleriz ve Allah'ın izniyle yaparızö dedi.

Partisinin 14 kişilik listede iki kadın adayı Gökçen Özdoğan Enç ve Sena Nur Çelik'i 4 ve 5'inci sıradan aday gösterdiğini belirterek konuşmasına devam eden Çavuşoğlu, "Başka partide var mı bu? Kadınları bu kadar önem veren başka bir parti var mı Antalya'da? Onlar kadını istismar eder. Ama biz kadınlarımıza güveniyoruz, kadınlarımızla el ele omuz omza yürüyoruzö diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Çavuşoğlu ve Lütfi Elvan, protokolün diğer üyeleriyle birlikte seçim irtibat merkezinin açılış kurdelesini kesti, açılışa gelenlerle karanfil dağıtarak teşekkür etti.

ANTALYA, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Bakan Çavuşoğlu: Vaatlerde Cem Uzan'ı Geçtiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement