Antalya Büyükşehir'de Devir Teslim Yarın - Son Dakika
Güncel

Antalya Büyükşehir'de Devir Teslim Yarın

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde İl Seçim Kurulu'nun CHP'nin itirazlarına verilen ret kararı sonrasında Ak Parti'nin adayı Menderes Türel, mazbatasını yarın saat 11.00'da alacak.

05.04.2014 11:59

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde İl Seçim Kurulu'nun CHP'nin itirazlarına verilen ret kararı sonrasında Ak Parti'nin adayı Menderes Türel, mazbatasını yarın saat 11.00'da alacak. Başbakan Erdoğan'ın da telefonda tebrik ettiği Türel, saat 12.00'da yapılacak devir-teslim töreniyle de Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, Ak Parti'nin adayı Menderes Türel'in kazandığı seçime ilişkin mazbata ve devir-teslim töreni yarın yapılacak. CHP İl Başkanlığı ve CHP'nin adayı Mustafa Akaydın'ın oyların il genelinde yeniden sayımı, seçimin iptali ve yenilenmesi yönündeki tüm itirazlarına İl Seçim Kurulu'nca dün verilen red kararı sonrasında Türel'in seçimi kazandığı ilan edildi.

İl Seçim Kurulu'nca Menderes Türel'e Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatası yarın saat 11.00'da adliye binasında verilecek. Türel, mazbatasını aldıktan sonra ise saat 12.00'da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda düzenlenecek devir-teslim töreniyle birlikte 5 yıl aradan sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturacak.

BAŞBAKAN TEBRİK ETTİ

Diğer yandan seçim gecesi Menderes Türel'i telefonla arayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise İl Seçim Kurulu'nun seçimi kazandığına yönelik hazırladığı birleştirme tutanağının alınmasının ardından da telefonla görüştüğü Menderes Türel'i tebrik etti.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Başbakan Erdoğan'ın Menderes Türel ile telefon görüşmesine ilişkin, tek tek tüm ilçeleri sorduğunu ve tebrik ettiğini açıkladı. Seçim sonuçlarının ve Menderes Türel'in başkanlığının Antalya'ya hayırlı olmasını dileyen Köse, "Hizmet zamanı geldi. Her türlü imkanımızı seferber edeceğiz. Eşit hizmetle her kesimi kucaklayacağız" dedi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Büyükşehir'de Devir Teslim Yarın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement