Antalya'da Tüm Polisler Göreve Çağrıldı (2) - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Tüm Polisler Göreve Çağrıldı (2)

Antalya\'da Tüm Polisler Göreve Çağrıldı (2)

Valilik ÖNÜNDE POLİS BEKLİYORHükümet Caddesi'ndeki Antalya Valiliği önünde polis, yoğun güvenlik önlemi aldı.

16.07.2016 00:56

Valilik ÖNÜNDE POLİS BEKLİYOR

Hükümet Caddesi'ndeki Antalya Valiliği önünde polis, yoğun güvenlik önlemi aldı. Buradaki polis memurların uzun namlulu silahlarla nöbet tutmaya başladığı görüldü. Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun Konyaaltı Caddesi'ndeki Vali konağında bulunduğu öğrenildi. Karaloğlu'nun bulunduğu konağın önündeki güvenlik önlemlerinin daha yoğun olduğu ve akrep gibi zırhlı araçların konuşlandırıldığı gözlendi. Antalya Valiliği önünde ve valilik konağı önündeki caddede hiçbir aracın durmasına izin verilmiyor.

AK PARTİ ÖNÜNDE KALABALIK

Ankara ve İstanbul'daki hareketliliğin televizyon kanallarında duyurulmasının ardından bir grup partili Antalya'da Ak Parti İl Başkanlığı önünde toplandı. Gazi Bulvarı üzerindeki parti binası önüne gelen partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet lehine slogan attı. Parti binası önüne elinde parti bayraklarıyla gelen 200 kişi alkışlarla desteklerini sürdürdü. Ak Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç de parti binası geldi. Antalya'da sokağa çıkma yasağı olmadığını söyleyen Enç, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Sokağa çıkma yasağı söz konusu değil. Biraz önce TRT'de korsan bir darbe bildirisi okundu. Ama seçilmiş hükümet iş başında. Başbakanımız zaten açıklama yaptı. Bu Türkiye'nin demokrasisine yapılan bir operasyondur. Bu operasyonu kabul etmiyoruz. Bu süreç tamamlanıncaya kadar da partimizin il başkanlığından ayrılmayacağız. Darbeye karşı çıkan kardeşlerimizi siyasi parti gözetmeksizin en yakın Ak Parti il ya da ilçe binalarına davet ediyorum. Her şey kontrol altında. Antalya'da asayişle ilgili bir problemimiz yok. Polis ve asker kardeşlerimiz görevinin başında. Bu belli bir alanda gerçekleşen operasyon. Biz görevimizin başındayız, hükümetimiz de görevinin başında."

ATM ÖNLERİNDE KUYRUK

Antalya'da çok sayıda vatandaş, bankalardaki paralarını çekebilmek için ATM'lmere akın etti. Otomatik para çekme makinelerinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Buradaki vatandaşların şort, tişört giydiği ve bazılarının pijamalarla geldiği gözlendi. Diğer yandan aynı yoğunluk, akaryakıt istasyonlarında da yaşanıyor. Çok sayıda vatandaş, araçlarına akaryakıt alabilmek için istasyonlara geldi. Akaryakıt istasyonları önünde uzun otomobil kuyrukları oluştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Tüm Polisler Göreve Çağrıldı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement