Atama Bekleyen Mühendisler Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Atama Bekleyen Mühendisler Eylem Yaptı

Atama Bekleyen Mühendisler Eylem Yaptı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan atama bekleyen mühendisler Ankara'da eylem yaptı.

19.03.2015 17:23  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan atama bekleyen Gıda, Su Ürünleri, Ziraat, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisleri, Veterinerler ile Teknikerler 19 Mart 2015 Perşembe günü Çankaya'daki Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı'nda basın açıklaması yaptılar.

Karla karışık yağmur altında gerçekleştirilen basın açıklamasında grup üyeleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in maskelerini takarak, kadro verme tartışmalarını temsili olarak canlandırdılar. Boyunlarına ilmek geçiren grup, "Gıda mühendisi Güvenilir gıdanın ve Sağlıklı yaşamın güvencesi", "Gıda denetimleriyle alınacak 1 önlem, 1000 tedaviden üstündür", "Avrupa'yı balığa doyurdular, mühendisi kadrosuz bıraktılar",

"Adil atama adil kontenjan bekliyoruz", "Ziraat mühendisiyim inşaat işçisi oldum. Hayal'im değildi gerçek oldu." yazılı pankartlar taşıdılar. Grup tarafından okunan basın açıklamasında, Bakanlığın boş bulunan kadroları için acil olarak atama yapılması istendi.

Grubun açıklamasına CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Yusuf Songül ve Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özden Güngör katılım sağladı.

Çankaya

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Atama Bekleyen Mühendisler Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement