Avea, Adalet Bakanlığı ile Protokol İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Avea, Adalet Bakanlığı ile Protokol İmzaladı

Kurumsal müşteri portföyünü yeni işbirlikleriyle genişletmeye devam eden Avea, Adalet Bakanlığı ile 3 yıllık bir protokol imzaladı.

13.04.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurumsal müşteri portföyünü yeni işbirlikleriyle genişletmeye devam eden Avea, Adalet Bakanlığı ile 3 yıllık bir protokol imzaladı.

Şirket açıklamasına göre, 2013 sonu itibariyle abone sayısını 14,5 milyona çıkaran Avea, Adalet Bakanlığı ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda 3 yıllık yeni bir protokole daha imza attı.

Protokol, söz konusu bakanlığın yanı sıra Anayasa Mahkemesi, Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığı, Uyuşmazlık Mahkemesi, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı (YSK), Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, Sayıştay, Danıştay ve Yargıtay Başkanlıkları gibi ilgili ve bağlı kurumları, bunların merkez ve taşra teşkilatlarıyla birlikte çalışanların ailelerini de kapsıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Kamu Satış Direktörü Şenol Aydın, Avea'nın kurum ve şirketlere yönelik bu tür hizmetlerinde değer yaratma odağı ile hareket ederek sektöründe fark oluşturduğunu, bunun da ihtiyaçlara özel avantajlı hizmet ve tarifeleri beraberinde getirdiğini bildirdi.

Geçen yıl İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile yeniledikleri sözleşmeler sonrasında, Adalet Bakanlığı ile imzaladıkları 3 yıllık yeni protokolle kamudaki kurumsal müşteri portföylerini genişlettiklerini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

"Bunu da kurum ve şirketlerin ihtiyaçlarını en iyi belirleyen, belirlemekle de kalmayarak bu ihtiyaçlara özel en uygun hizmet ve tarifeleri geliştirerek başarıyoruz. Bu noktada sunduğumuz hizmetlerle kamu kurumlarınca tercih edilen operatör olmak, bizler için hem hizmet kalitemizi daha yukarı taşımak, hem de daha fazla kullanıcıya ulaşmak anlamında farklı bir önem taşıyor. Avea olarak bu protokol kapsamında hakim, savcı, başsavcı gibi Adalet Bakanlığı'nın üst düzey yöneticileri ile memurlarına ve ailelerine Avealı olmanın ayrıcalığını yaşatacak olmak bizi heyecanlandırıyor.

Protokole dahil edilen, Mobil İmza ve Mobil Eğitim gibi kurumsal faydalarla, Avea olarak sunduğumuz katma değerli kurumsal hizmetlerden Adalet Bakanlığı üyeleri de yararlanabilecek. Bu protokolün gerçekleştirmesi için yaptıkları olağanüstü katkılardan dolayı Avea'nın kamu satış ile pazarlama ekiplerindeki tüm arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea, Adalet Bakanlığı ile Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement