Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası'nın Şampiyonu İstanbul Golf Kulübü Oldu - Son Dakika
Güncel

Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası'nın Şampiyonu İstanbul Golf Kulübü Oldu

Avea Prime Pro Am Golf Turnuvası’nın şampiyonu İstanbul Golf Kulübü oldu.

12.11.2014 11:54

Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası'nın şampiyonu İstanbul Golf Kulübü oldu.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Antalya Belek'te düzenlenen "Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası" 20'den fazla takımın katılımı ile gerçekleştirildi. Türkiye'nin önde gelen golf tutkunlarını bir araya getiren turnuvada birinciliği İstanbul Golf Kulübü (IGK) elde etti. Turnuvada Cornelia Golf Takımı ikinci, Milenium Golf Takımı üçüncü, Avea Takımı ise dördüncü oldu.

Avea Prime Pro-Am Turnuvası kapsamında yarışan 5 Avea takımı içerisinde eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Paris Büyükelçisi Hakkı Akil, Kaya Çilingiroğlu, Mehmet Dora, Gülay Dora, Bülent Göktuna, Kadir Esen, Erdal ve İlkin Durukan gibi Türkiye'nin önde gelen golfçüleri yer aldı.

Profesyoneller ile golf tutkunu sporseverleri bir araya getiren turnuvada dereceye girenler için aynı gün ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç da katıldı. Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası'nda birinci olan takıma ödülünü, Avea CEO'su ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Akdemir verdi. Akdemir, birinci olan takım oyuncularına Samsung Note 4 hediye etti.

Turnuva'ya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akdemir, Türk sporuna destek olmayı kurumsal sorumluluk alanlarından biri olarak gördüklerini ve bu nedenle de farklı spor dallarına destek verdiklerini belirtti.

Akdemir, şunları kaydetti:

"Golf sporunu toplumun geniş kesimleri nezdinde ne kadar tanıtabilirsek ve yabancıların ilgisini golf özelinde ülkemize ne kadar çok çekebilirsek, Türkiye için o kadar anlamlı. Golf sporunun yarattığı ekonomik gücü, ülkemize çekecek altyapı ve imkanlara sahibiz. Bu noktada gençlerin bu spora ısındırılması, ülkemiz çapında golf sahalarının yaygınlaştırılması ve uluslararası turnuvalara Türk sporcularının daha çok katılım göstermesi gerekiyor.  Avea olarak, ülke ekonomimize çok önemli bir katkı sağlama potansiyeline sahip golf sporuna destek olup, bu sporun yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla yola çıktık. Avea'nın özel müşterilerine hayatın tadını çıkaracakları anları çoğaltmayı vaat eden Avea Prime olarak bu yıl European Tour'un Türkiye bacağı kapsamında düzenlenen Pro-am Golf Turnuvası'nı, Avea Prime Pro-Am adıyla bu kapsamda gerçekleştirdik." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası'nın Şampiyonu İstanbul Golf Kulübü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement