Aydın MHP Bayramlaşmada Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Aydın MHP Bayramlaşmada Bir Araya Geldi

Aydın MHP Bayramlaşmada Bir Araya Geldi

MHP Aydın İl Teşkilatı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreni geniş bir katılımla gerçekleşti.

16.10.2013 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Aydın İl Teşkilatı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreni geniş bir katılımla gerçekleşti.

Menderes Park tesislerinde düzenlenen bayramlaşma törenine TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Adayı Ali Uzunırmak, MHP 23. Dönem Milletvekili Recep Taner, MHP İl Başkanı Fevzi Köse, İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Havva Kukul, Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın ve partililer katıldı.

Bayramlaşma törenine katılan MHP'lilerin Kurban Bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan MHP İl Başkanı Fevzi Köse, "MHP olarak 'Halka hizmet, Hakka hizmettir' anlayışı içerisinde Aydın'ı layık olduğunu ve hak ettiği yere taşımak için mücadele ediyoruz. Denizli ile İzmir arasında sıkışmış bir il görünümünde olan Aydın'ı hak ettiği yere taşıyacak olan insan; Aydın'ın kendi öz evladı, bu toprakların çocuğu ve Efelerin Efesi Ali Uzunırmak'tır. Sayın Uzunırmak, iddia ediyorum ki Aydın'ın son 20 yılda yetiştirdiği en önemli siyaset adamıdır. Devlet idaresindeki tecrübesi, bilgi birikimi, dürüst ve şeffaf anlayışıyla Ali Uzunırmak ve ekibi Aydın'ı en üst noktaya ulaştıracaktır. 30 Mart'ta Ali Uzunırmak'ı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı yapan Aydınlı hemşerilerimiz kapıları ardına kadar açık ve istedikleri zaman ulaşabildikleri kendilerinden birisini o makamda görecekler" dedi.

"AYDIN'DA MHP'DEN BAŞKA PARTİ YOK"

Bayramlaşma törenine katılan MHP'lilerin inanç ve şevkinin yüzlerine yansıdığının açıkça görülebildiğini ifade eden MHP 23. Dönem Milletvekili Recep Taner de, "Sizlere baktığım zaman MHP'lilerin Aydın'ın her noktasında yerel seçimleri kazanacağını görüyorum. MHP'lilerdeki bu inanç ve kararlılık Aydın'da başka hiçbir partide yok. CHP, kendi iç sorunlarıyla boğuşuyor. Onun adamı, bunun adamı tartışmalarının yaşandığı CHP'den adamın adamlığı ile siyaset yapılıyor. AKP, meydanlarda yok. Meydanlarda olmadıkları gibi inançları da yok. İnşallah bizler bu azim ve kararlılıkla Ali Uzunırmak'ı başkanlık koltuğuna oturtacağız. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Aydın'daki tüm belediyeleri alacağız. Buda ancak sizlerin gayretleriyle olacak" diye konuştu.

"GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ 5 DÖNEMDEN DAHA FAZLA"

Bayramların insanların bir araya geldiği ve kaynaştığı özel günler olduğunu kaydeden MHP Aydın Büyükşehir Adayı Ali Uzunırmak ise, ayrıştırmaların önlenmesi için bu özel günlerde adımlar atılarak, bir araya gelinmesi gerektiğini söyledi. Bayramların alışkanlık olarak değil anlam ve ruhuna uygun olarak yaşanmasının önemine vurgu yapan Uzunırmak, şunları söyledi: "Bayramları alışkanlık olarak görürsek, ruhunu kaybeder. Savaşlarla ülkeler kazanılabilir ancak ülkeleri fethetmek gerekir. Biz MHP'liler gönülleri fethederek, Türk milletini dünyanın en önde gelen toplumu yapabilmek için mücadele ediyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığımı açıkladığım Cumartesi günü Atça'da, Adnan Menderes Bulvarı girişinde ve İstasyon Meydanı'nda gördüğüm ilgi, 5 dönemdir milletvekili adaylığım sürecinde karşılaştığım ilgiden çok daha fazlaydı. Yalnız konvoyda olanların değil; yolda yürürken bize dönüp bakanların ve evlerinin balkonundan düşercesine destek verenlerin gözlerinde bizlere duydukları inanç ve güveni gördüm. İnşallah bize inanan ve güvenenlerin umutlarını boşa çıkarmayacağız. Bu yolda bizim önümüze engel olmak isteyenler asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Ülkücüler, Türkiye'nin içinde bulunduğu zor günlerde gösterdikleri kararlılık gibi şimdide aynı inançla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına yürüyor. MHP'yi Aydın'da iktidara taşıyacak olan arkadaşlarımız, seçimlerin ardından o makamlarda kendilerinden birilerini görecekler" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın MHP Bayramlaşmada Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement