Aydın- Şehit Polisin Akrabası Konuştu - Son Dakika
Güncel

Aydın- Şehit Polisin Akrabası Konuştu

Aydın- Şehit Polisin Akrabası Konuştu

Şehit polisin babası: "Bunları bu ülkenin temiz toprağına gömmesinler"- EK1ŞEHİT POLİSİN AKRABASI KONUŞTUCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele darbeci askerlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Nedip Cengiz Eker'in yakını olan Elazığ'da eczacı 67 yaşındaki Hıdır Albayrak da darbecilere ateş püskürdü.

20.07.2016 19:48

Şehit polisin babası: "Bunları bu ülkenin temiz toprağına gömmesinler"- EK1

ŞEHİT POLİSİN AKRABASI KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele darbeci askerlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Nedip Cengiz Eker'in yakını olan Elazığ'da eczacı 67 yaşındaki Hıdır Albayrak da darbecilere ateş püskürdü. Yazlık evi İzmir'in Dikili İlçesi'nde bulunan, olay sonrası üzüntülü olduğunu vurgulayan Hıdır Albayrak, "Yeğenim Cengiz Eker'in dedesi benim dayım olur. Cengiz çok karakterli bir çocuk. Dünya iyisi bir çocuk. Cesur, atak, vatanını seven, gözü pek biriydi. Marmaris'te görev yapıyordu. Cumhurbaşkanımızın oradan ayrılmasına müteakip görev zamanı bitiyor, evine dönüyor. Cumhurbaşkanlığı korumalarından emniyete yardım talebi geliyor. Emniyette görevi bitenleri evlerinden çağırıyor. Cengiz'de silahını alıp gidiyor. Orada maalesef çatışarak ölüyor. Şehit oluyor. Acımız çok büyük. Annesinin tek çocuğu. Annesi Güzel Eker, babası Nihat Eker. Güzel Eker dayımın kızı. Nihat Eker dayımın oğlu. Amca çocukları yani. Çok acı bir şey yaşadılar. Kendisiyle en son ramazan bayramında görüşmüştüm. Polis olmasına ben vesile olmuştum. Acımız çok büyük" dedi.

Şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile akrabalıklarına değinen Hıdır Albayrak, "Kılıçdaroğlu ile akrabalıkları meselesine gelince, anne baba amca çocukları olduğu için 2 dedesinin de Kılıçdaroğlu'nun hem annesiyle hem babasıyla akrabalık dereceleri var. Bu şekilde aşirete bağlantıları var" diye konuştu.

GÖRÜNT DÖKÜMÜ:

------------------

Hıdır Albayrak röp

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Oben ULU/ DİKİLİ (İzmir), (DHA)

============================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın- Şehit Polisin Akrabası Konuştu - Son Dakika


Advertisement