Ayvalık'ta Fatih Kolçak Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Fatih Kolçak Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ayvalık\'ta Fatih Kolçak Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Balıkesir (iha) – Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, iki hafta önce görkemli bir törenle açılan yeni iş yerinde geçirdiği kalp krizi ile hayatını kaybeden ilçenin sevilen esnaflarından ve AK Parti Ayvalık İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Kolçak gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

20.03.2017 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir (iha) – Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, iki hafta önce görkemli bir törenle açılan yeni iş yerinde geçirdiği kalp krizi ile hayatını kaybeden ilçenin sevilen esnaflarından ve AK Parti Ayvalık İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Kolçak gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

40 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Fatih Kolçak, Ayvalık Şehitler Cami'nde kılınan öğle namazının ardından Altınova Kabristanı'nda toprağa verildi.

Yüzlerce insanın katıldığı cenaze töreninde, merhum Fatih Kolçak'ın ailesi, yakınları, arkadaşlarının yanı sıra Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, AK Parti İlçe yönetimi, çevre ilçelerin Ak Parti yöneticileri, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve yüzlerce vatandaş hazır bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Fatih Kolçak Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement