Bakan Çelik'ten Takım Baklava İkramı - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik'ten Takım Baklava İkramı

Bakan Çelik\'ten Takım Baklava İkramı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfasporlu futbolculara baklava ikramında bulundu.

29.09.2014 11:37

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfaspor tesislerine giderek takımı Karşıyaka maçı için İzmir'e uğurladı.

Önceki gün sabah saatlerinde Şanlıurfaspor GAP Vadisi tesislerine gelen Bakan Çelik tesislerde kahvaltı yaptı.

Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Halil Özcan, Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci, Harran Belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol, Ceylanpınar Belediye başkanı Menderes Atilla ve çok sayıda kalabalık ile GAP Vadisi tesislerine gelen Bakan Çelik'i Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Yönetim kurulu üyeleri, Vedat Bucak, Mahmut Saatcı, Mehmet Kaya, Halil Kızılelma, Kulüp Genel Koordinatörü Hüseyin Dağ, Teknik Direktör Cihat Arslan ve futbolcular karşıladı.

Futbolculara Karşıyaka maçında başarılar dileyen Bakan Çelik, yanında getirdiği bir tepsi baklavayı kendi elleriyle futbolculara ikram etti.

Şanlıurfaspor ile bundan sonra sık birlikte olacağını belirten Bakan Çelik, Karşıyaka maçından galibiyet beklediklerini ifade ederken, takım kadrosunun çok iyi olduğunu ve bu sene başarının geleceğini belirtti. Futbolcuları tesislerden İzmir'e gitmek üzere havaalanına yolculayan Çelik, daha sonra tesislerde kahvaltı yaptı. Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulu ile birlikte tesisleri de gezen Bakan Çelik Suruç programı nedeniyle kulüpten ayrıldı.

Öte yandan kendisine yöneltilen 'GAP Arena stadının çim sonunu ne zaman çözülecek' sorusuna ise Bakan Çelik, "Ortada sorumlular varsa gereken yapılacaktır. İnşallah stat Orduspor maçına yetişecek. Çimlerin bu maça yetişmesi için her şeyi yapıyoruz" dedi.

FUTBOLCULAR DA BULUŞMALARA KATILDI

Bu arada Şanlıurfaspor Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular, Halil İbrahim buluşmaları yürüyüşüne katılarak etkinliğe destek verdi. Etkinlikte bir konuşma yapan Şanlıurfaspor İcra kurulu Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, "Daha önce yaptığımız transferlerde zorlandığımız zamanlar oldu. Bakanımız olarak sizlerden yarsım istedik. Ama bu sene futbolcularımızı Şanlıurfaspor'a getirirken, zorlanmadık. Hepsi isteyerek geldi. İnşallah burdan yola çıkarak ben kendilerine inanıyorum. Hepsi çok karakterli futbolcular" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bakan Çelik'ten Takım Baklava İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement