Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'da 28 Tesisin Temelini Attı - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'da 28 Tesisin Temelini Attı

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar\'da 28 Tesisin Temelini Attı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Dağlıca şehitlerine rahmet dileyerek, terörü bitirme noktasında kararlı olduklarını söyledi.

18.10.2015 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Dağlıca şehitlerine rahmet dileyerek, terörü bitirme noktasında kararlı olduklarını söyledi. Eroğlu, "Dışarıdan beslenen ve milletimize düşman bu terör örgütlerini tamamen etkisiz hale getireceğiz" dedi.

Afyonkarahisar'da 44 milyon TL yatırım bedelli 28 tesisin temelini atan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yapımı tamamlanan 78 milyon TL'lik 18 tesisin de açılışını gerçekleştirdi. Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Bakan Eroğlu, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar PKK terör örgütüyle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi. Konuşmasına Dağlıca şehitlerine rahmet dileyerek başlayan Bakan Eroğlu, "Dağlıca'da şehit düşen yarbayımız ve diğer subaylara, astsubaylara Cenabı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Allah rahmet eylesin. Ruhları şad olsun. Yakınlarının ve milletimizin başı da sağ olsun. Ama şunu da unutmayın Allah'ın izniyle en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecektir. Hükümetimiz kararlı. Askerlerimiz, kahraman ordumuz, polisimiz hepimiz bu konuda kararlıyız. Maalesef dışarıdan beslenen ve milletimize düşman bu terör örgütlerini tamamen etkisiz hale getireceğiz" dedi.

"BU MESELE MEMLEKET MESELESİDİR"

Faiz lobisinin hortumlarını AK Parti hükümetinin kestiğini belirten Bakan Eroğlu şu ifadelere yer verdi:

"Biz tabii Türkiye'de ne günler gördük. Enflasyon canavarını gördük. Faiz lobisinin bütün vergileri hortumladığını gördük. Sizlerden toplanan vergilerin yüzde 86'sı faiz lobisi tarafından hortumlanıyordu. Her yıl 60 katrilyon faiz lobisine, o baronlara faiz parası olarak para ödeniyordu. Birileri zenginleşiyordu ama siz fakirleşiyordunuz. Bu hortumları kim kesti sanırsınız. Bu hortumları Allah'a şükür biz kestik. Türkiye büyüyor gelişiyor, artık küresel bir güç Türkiye var. Sadece Birleşmiş Milletler toplantısı değil, dünyanın en büyük zirvesi; G20 zirvesi, Türkiye'de yapılıyor. Aralık ayında dünyanın 20 dev ülkesinin liderleri gelecek. Dönem başkanı kim; Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan. Nereden nereye? İşte fark bu. Bunu sağlayan biz değil sizsiniz. Millet. Afyonkarahisarlılar. Afyonkarahisarlılar, destek vererek siyasi istikrarı sağladı. Siyasi istikrar olmasa bunların hiç birisi yapılamazdı. Dolayısıyla diyorum ki 1 Kasım'da bütün Afyonkarahisarlılar siyası istikrara oy vereceksiniz. Bu mesele onun bunun meselesi değil. Bu a partisinin b partisinin meselesi değildir. Bu mesele memleket meselesidir. Buna yürekten inanıyorum. Bırakın her şeye öyle böyle diyenleri. Bırakın her şeye hayır diyen ve sadece kendi nefsini düşünenleri. Onların hepsini sandığa gömün. Onlardan ne köy ne kasaba olur."

Törene Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile Afyonkarahisar protokolü ve vatandaşlar katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'da 28 Tesisin Temelini Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement