Bakan Kılıç: "Türkiye'mizin Geleceğini Oylayacağız" - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç: "Türkiye'mizin Geleceğini Oylayacağız"

Bakan Kılıç: "Türkiye\'mizin Geleceğini Oylayacağız"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Yarınki seçimlerde ilçe belediye başkanlarını, büyükşehir belediye başkanlarını seçmekle kalmayacağız, daha önemlisi ülkemizin geleceğine bir damga vuracağız, Türkiye'mizin geleceğini oylayacağız" dedi.

29.03.2014 16:30

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Yarınki seçimlerde ilçe belediye başkanlarını, büyükşehir belediye başkanlarını seçmekle kalmayacağız, daha önemlisi ülkemizin geleceğine bir damga vuracağız, Türkiye'mizin geleceğini oylayacağız" dedi.

Bakan Kılıç, seçim çalışmalarını sürdürdüğü memleketi Samsun'da Asarcık ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti mitinginde halka hitap etti. Asarcık Cumhuriyet Meydanı'nda açıklamalarda bulunan Bakan Kılıç, 30 Mart seçimlerinin Türkiye adına önemli bir dönemeç olduğunu vurguladı.

Yarınki seçimlerde sadece yerel bir tercih yapılmayacağını dile getiren Bakan Kılıç, "Yarınki seçimlerde hangi damgayı vuracağız? 12 yıldır, Türkiye Cumhuriyeti devletinde hizmet üstüne hizmet yapan, milletiyle beraber olan AK Parti ve onun Genel Başkanı, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın daha büyük hizmetler yapabilmesi için, daha ileriye götürebilmesi için, Türkiye'yi dünyanın ilk on büyük ekonomisi arasına taşıyabilmesi için, 100. yıl hedeflerine cumhuriyetimizi taşıyabilmesi için AK Parti'ye mührü vuracağız" ifadelerini kullandı.

"'YAPAMAZSINIZ' DEDİKLERİ HANGİ HİZMET VARSA YAPTIK"

Seçmenlerden ricasını 'lafa bakmayın, icraata bakın' şeklinde açıklayan Bakan Kılıç, 2002'den bu yana Türkiye'nin her köşesinde çok önemli yatırımları hayata geçirdiklerini kaydetti. AK Parti iktidarlarının yaptığı yatırımların Türkiye tarihinde daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği, o vizyonu gösteremediği türden projeler olduğunun altını çizen Bakan Kılıç, şöyle konuştu:

"Çok konuşanlar oldu, 'onu yapacağız, bunu yapacağız.' diye. AK Parti hükümetleri 'yapacağız' dedi ve yaptı. 'Yollar yapacağız' dedik, 'yapamazsınız' dediler, yaptık mı? Yaptık. 'Hastaneleri birleştireceğiz' dedik, 'yapamazsınız' dediler, yaptık mı? Yaptık. Burada projelerimiz var. Yol projelerimiz var, okul projelerimiz var. Biz de merkezi hükümet olarak Samsun'un en ücra köşeleri de dahil olmak üzere bu güzel memleketimizin her karış toprağına hizmet götüreceğiz, hizmet için seçtiğiniz kişilere destek olacağız. Biz, vatana, millete hizmet sevdalısıyız."

Bakan Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Ladik'te düzenlenecek mitinge katılmak üzere Asarcık'tan ayrıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç: 'Türkiye'mizin Geleceğini Oylayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement