Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Açıklaması

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Atatürkçü geçinenler var. Atatürk'ün gölgesinde yatıp uyuyanlar var" dedi.

22.05.2015 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Atatürkçü geçinenler var. Atatürk'ün gölgesinde yatıp uyuyanlar var" dedi.

Erdek ilçesinde, partisinin teşkilat binasının açılış törenine katılan Uğur, Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için yatırım ve değişimlerin AK Parti döneminde başladığını söyledi.

Uğur, şöyle konuştu:

"Atatürkçü geçinenler var. Atatürk'ün gölgesinde yatıp uyuyanlar var. Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 'Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımamız lazım. Ülkemizi geliş ülkeler seviyesine çıkarmamız lazım' demiştir. Atatürk'ün bu emrini kim yerine getiriyor? AK Parti getiriyor. AK Parti ne yapıyor? Kurulduğu günden itibaren ülkeye yatırım yapıyor. Yıllardır yapılmayan işleri AK Parti iktidarı gerçekleştirdi. Bir Bolu Tüneli vardı. 12 hükümet değişmiş, 16 bakan değişmiş ancak o dönemin iktidarları yapamamış. AK Parti geldi, Bolu Tüneli'ni açtı. Ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak, çalışarak oluyor. AK Parti hükümetleri döneminde Balıkesir'e gelen yatırım 11 katrilyon liradır. Bu hiçbir dönemde yapılmadı. Ülke genelinde cumhuriyetin kuruluşundan 2003'e kadar olan yatırımlar 850 milyar dolar. AK Parti'nin 12 yıllık döneminde ise 1 trilyon 880 milyar dolar."

Daha sonra Uğur, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu ve AK Parti Balıkesir milletvekili adayları, binanın açılışını yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement