Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını Kazanan Uğur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını Kazanan Uğur Açıklaması

"Hangi partiye mensup olursak olalım, amacımız, memleketimizin, Balıkesir'imizin kalkınması, güzelleşmesi, halkımızın refah içinde yaşamasıdır"

02.04.2014 14:05

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Ahmet Edip Uğur, amaçlarının, Balıkesir'in kalkınması, güzelleşmesi, halkın refah içinde yaşaması olduğunu bildirdi.

Uğur, yaptığı yazılı açıklamada, 2014 yerel seçimlerinin, demokrasinin bir gereği olarak, ulusa yakışır bir görev bilinci içinde, sükunetle tamamlandığını belirtti.

Bu seçim sonunda, 2019'a kadarki 5 yıllık süre için, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini, onurla yükümlendiğini ifade eden Uğur, şunları kaydetti:

"Öncelikle, başta Balıkesir halkı olmak üzere, seçim sürecinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak yoğun bir tempo ile çalışmış olan AK Parti İl Teşkilatına, gençlik ve kadın kollarına, partimiz gönüllülerine ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek isterim, sağolsunlar, var olsunlar. Doğaldır ki, hangi partiye mensup olursak olalım, amacımız, memleketimizin, Balıkesir'imizin kalkınması, güzelleşmesi, halkımızın refah içinde yaşamasıdır. Bu çerçevede, Marmara'dan Sındırgı'ya, Ayvalık'tan Dursunbey'e kadar, tüm ilçeleri, köyleri ve mahalleleriyle bütün Balıkesir'imizin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, hemşehrilerimin hizmetinde olacağımı ifade etmek istiyorum. Bilinmelidir ki, partili, partisiz, bize oy vermiş veya vermemiş her Balıkesirli, kendisine elimizden gelen tüm hizmeti götüreceğimiz, işinden, aşından, refahından sorumlu olduğumuz bir hemşehrimizdir." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını Kazanan Uğur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement