Balıkesir Otluk Alandaki Yangın Zeytinliği de Yaktı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Otluk Alandaki Yangın Zeytinliği de Yaktı

Balıkesir Otluk Alandaki Yangın Zeytinliği de Yaktı

Otluk alandaki yangın zeytinliği de yaktıBALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde, yol kenarındaki otluk alanda başlayan ve tarım arazisine de sıçradı.

23.09.2016 18:34

Otluk alandaki yangın zeytinliği de yaktı

BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde, yol kenarındaki otluk alanda başlayan ve tarım arazisine de sıçradı. Alevler, 1.5 satte güçlüke söndürülürken büyük bölümü zeytin 30 ağaç zarar gördü.

Altınova mahalesinden geçen İzmir- Çanakkale Karayolu'nun Kadıçayırı Mevkisi'nde, yol kenarındaki otluk alandan bugün saat 15.30 sıralarında alevler yükselmeye başladı. Kuru otlar nedeniyle alevler kısa sürede 50 metre ilerdeki kapatılan Altınova Belde eski Belediye Başkanlarından Alaattin Süberoğlu'nun sahibi olduğu zeytinliğe de sıçradı. Alevlere Balıkesir Büyükşehir ve Ayvalık İtfaiye ekipleri su sıkarak müdahale etti. Söndürme çalışmalarına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne ait bir su tankeri de destek verdi. Yoldan geçen bir otomobilden atılan sigaradan çıktığı sanılan yangın yaklaşık 1.5 saatte güçlükle söndürüldü. Jandarma, zeytin, çınar ve salkım cinsi toplam 30 ağacın zarar gördüğü yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Otluk Alandaki Yangın Zeytinliği de Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement