Bartın'a 'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri'nde 2 Birincilik - Son Dakika
Yerel

Bartın'a 'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri'nde 2 Birincilik

Bartın\'a \'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri\'nde 2 Birincilik

Bartın Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okulu ile Merkez Budakdüzü İlkokulu, ‘Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’ değerlendirmesinde kategorilerinde bölge birincisi oldular.

26.06.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okulu ile Merkez Budakdüzü İlkokulu, 'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri' değerlendirmesinde kategorilerinde bölge birincisi oldular.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl gerçekleştirilen, 'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri'nin sahipleri belli oldu. Bu yıl 3. düzenlenen programda Kurumsal- Kalite, verimlilik ve etkinliğin arttırılması kategorisinde Bartın Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okulu ile Serbest kategoride Merkez Budakdüzü İlkokulu, Bartın, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Sinop, Samsun, Tokat, Çorum ve Amasya illerini kapsayan bölge değerlendirmesinde birinci oldu.

Değerlendirmeler kapsamında, 27 Nisan-12 Mayıs tarihleri arasında yapılan başvurular sonucu raporlar değerlendirilmiş, saha ziyaretine kalan okul/kurumlar ilan edilmişti. Bartın'da da Budakdüzü Ortaokulu, Kızılelma Ortaokulu ve Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu kendi kategorilerinde saha ziyaretine kalma başarısı göstermiş ve kurumlara 1 Haziran tarihinde saha ziyareti yapılmıştı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın'a 'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri'nde 2 Birincilik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement