Başbakan Davutoğlu'nun Eşi Sare Davutoğlu, Bursa'da - Son Dakika
Yerel

Başbakan Davutoğlu'nun Eşi Sare Davutoğlu, Bursa'da

Başbakan Davutoğlu\'nun Eşi Sare Davutoğlu, Bursa\'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Bursa'ya gelen eşi Sare Davutoğlu, bazı büyükşehir belediye başkanlarının eşleriyle bir araya geldi.

07.11.2014 19:32

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Bursa'ya gelen eşi Sare Davutoğlu, bazı büyükşehir belediye başkanlarının eşleriyle bir araya geldi.

Davutoğlu ilk olarak "Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı" için kente gelen 18 başkanın eşlerinin katılımıyla toplantı yaptı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, Davutoğlu'nun yanı sıra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşi Münevver Arınç, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin eşi Fatma Güllüce, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in eşi Esra Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun eşi Hatice Eroğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın eşi Gülseren Ala hazır bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde toplu açılış töreni ve Göç Müzesi'nin açılışına da katılan Sare Davutoğlu ve beraberindekiler, daha sonra tarihi Koza Han'da alışveriş yaptı.

Koza Han ile ilgili bilgi de alan Davutoğlu, akşam namazını Ulu Camii'nde kıldı. Davutoğlu, daha sonra Birlik Vakfı Bursa Şubesinde öğrencilerle basına kapalı toplantıya katıldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Davutoğlu'nun Eşi Sare Davutoğlu, Bursa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement