Başbakan Erdoğan: Bu Seçimde Bizi Yüzde 35'in Altına İndireceklermiş, Nisan Ayında da Hükümeti... - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan: Bu Seçimde Bizi Yüzde 35'in Altına İndireceklermiş, Nisan Ayında da Hükümeti...

Başbakan Erdoğan: Bu Seçimde Bizi Yüzde 35\'in Altına İndireceklermiş, Nisan Ayında da Hükümeti...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bunların derdi ne? 17 Aralık'ta güya bizi yıkacaktı, darbe yapacaklardı.

04.03.2014 17:54

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bunların derdi ne? 17 Aralık'ta güya bizi yıkacaktı, darbe yapacaklardı. Tutmadı, 25 Aralık'ı denediler, o da tutmadı, Ocak ayını denediler o da tutmadı. Şimdi hesapları neymiş biliyor musunuz? Bu seçimde bizi yüzde 35'in altına indireceklermiş, Nisan ayında da Hükümeti devireceklermiş" şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan, Adıyaman'da vatandaşlara seslenmesinin ardından Kırıkkale'ye geldi. Kırıkkale'de Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nı hıncahınç dolduran coşkulu kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Erdoğan, binlerce vatandaşa seslendi. Adıyaman'daki atmosferin güzelliğini vurgulayan Erdoğan, gittiği her ilke coşkuyla karşılandıklarının altını çizdi. Kırıkkale'nin de coşkusunun büyük olduğunu aktaran Erdoğan, vatandaşların "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganıyla karşılaştı. Erdoğan da bunun üzerine vatandaşlara "Bizler de sizinle gurur duyuyoruz" diye seslendi.

Kendilerinin yapıcı olduğunu ve yıkıcılarla mücadele ettiklerini aktaran Erdoğan, "Bizler gönül kurmanın mücadelesini veriyoruz, başkaları yıkmanın mücadelesini veriyor" dedi.

"Ferhat nasıl dağları nasıl dağları deldiyse biz de Bitlis'i Van'a kavuşturduk. Aynısını Ankara-Kırıkkale arasında da yaptık. Biz eser siyaseti yapıyoruz, milletin derdine derman olacak işlerin peşinden konuşuyoruz" diye konuştu.

Ankara'nın Kırıkkale'nin çok yakın iki il olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, "Soruyorum Muhalefet liderleri kaç kere geldi buraya. Kaç kere derdiniz dinlediler. Biz o kadar işlerimiz arasında bütün illere defalarca gidiyoruz. Onlar seçimden seçime ancak gelirler. Sivas'ın da ötesine çok gidemezler. Onlar kaset siyasetçisi. CHP Lideri kasetle geldi, kasetle gidecek" ifadelerini kullandı.

AK Parti reklamlarına değinen Erdoğan, "Anadolu'daki vatandaş ne diyor "ben lafa değil icraata bakarım' diyor. Biz hizmet üretmenin peşindeyiz, hizmet. Bunların siyaseti kaset siyaseti, bizimki hizmet siyaseti. Büyük devlet Kırıkkale'ye yol yaparken, dağları aşarken Myanmar'a, Gazze'ye, Somali'ye kadar el uzatabilen devlettir. Bu milletin içine fitne sokmaya çalışanlar bırakın versinler. Hesabın üstünde hesap, kaderin üstünde kader var. Suç olduğu halde anayasaya aykırı şekilde günlerdir tutturmuşlar bir kaset gidiyor" diye konuştu.

-"NASIL ABLAYSA ONLAR, NEYİN ABLASIYSA"-

Başbakan Erdoğan, vatandaşlara şöyle seslendi:

"Bun CHP ve MHP bunlar ikisinin başındaki ruh ikizidir. Şimdi bunlar yanlarına bir kişi daha buldular üç kafadar oldular. 3'üncüsü kim? Pensilvanya. Şimdi üçlü oldular. Şimdi bunların derdi; 17 Aralık'ta güya bizi yıkacaklardı. Darbe yapacaklardır. Tutmadı. 25 Aralığı denediler. O da tutmadı. Ocak ayını denediler o da tutmadı. Şimdi hesapları neymiş biliyor musunuz? Bu seçimde bizim oyumuzu yüzde 352in altına indireceklermiş ve kardeşlerim Nisan ayında da hükümeti devireceklermiş. Şimdi ben diyorum; bugün öğrendim duydum, söylemeyeceğim şimdi. Burada bazı ablalar sokak aralarından dolaşıyorlarmış, nasıl ablaysa onlar, neyin ablasıysa onlar. Bunlardan sizin kapınızı çalan oldu mu? Eğer kapınıza geliyorlarsa onlara birkaç şey söyleyin. "Utanmıyor musun' deyin. Elmadağ'ın virajlı yollarının güzelliğinin sonra buralardan hangi yüzle geliyorsunuz. Bu ülkenin dünyada gündemi belirlenen değil, gündem belirleyen ülke olmasından mı rahatsızsın. Ya senin peşinde olduğun hoca bizim başörtümüze "füruattandır' dedi ya. "Üniversiteye gidecekseniz başınızı açın' dedi. Yeri geldiğinde de onlar için amaç her şeyi meşru kılar. "O zaman bir kadeh de atabilirsiniz' dedi ya. Onlar için her yol meşru. Bakınız gece yarılarında yurtlarında çocukları kaldırıp şahsıma beddua seansları yapıyorlarmış, bize lanet okuyorlarmış bu öyle bir şeydir ki bumerang gibi döner sahibi vurur. Kırıkkale'de de sokak aralarında dolaşanlar yine biz lanet okuyorlarmış. Seçime kadar durmaksızın, gece gündüz demeden çalışmaya, bildiklerimi bilemeyenlere duyurmaya var mıyız? Hiç durmayacağız kapı kapı dolaşacağız ve 30 Mart akşamı sandıkları AK Parti ile patlatacağız. Bu milletin ulusal güvenliğine el uzatan, gizli görüşmelerini dinleyen bunun hesabını verir. Kapı kapı dolaşın. Bizim ablalarımızı, abilerimizi ve gençlerimizi de görsünler."

-"VATANDAŞIM BUNLARI 30 MART'TA SANDIKTAN KOVACAK"-

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ü de eleştiren Erdoğan, "Bunlar vatandaşı miting meydanından kovuyor, vatandaşım bunları 30 Mart'ta sandıktan kovacak. Vatandaşıma yumruk atıyor, vatandaş da 81 vilayette bunlara sandıkta yumruğu vuracak" şeklinde konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan: Bu Seçimde Bizi Yüzde 35'in Altına İndireceklermiş, Nisan Ayında da Hükümeti... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement