Başbakan Yardımcısı Akdoğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Başbakan Yardımcısı Akdoğan Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Türkiye'nin son dönemde yakaladığı en büyük başarının, insanların öz güven kazanması ve alnı açık, başı dik yürümesi olduğunu söyledi.

26.05.2015 13:57

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Türkiye'nin son dönemde yakaladığı en büyük başarının, insanların öz güven kazanması ve alnı açık, başı dik yürümesi olduğunu söyledi.

Akdoğan, AK Parti Yahyalı İlçe Başkanlığının açılışını yaptıktan sonra Yeşilhisar ilçesine geçerek, Ovaçiftlik'teki "Sultan Sazlığı Uçurtma ve Gençlik Şenliğine" katıldı.

Burada konuşan Akdoğan, Kayseri'ye AK Parti döneminde 13 katrilyon yatırım yapıldığını, kendilerinden önceki hükümetin ise şehre bu kadar yatırım yapmadığını söyledi.

Sultan Sazlığı'nda 11 kilometre tünel yapıldığını, böylece Develi'ye su verildiğini anımsatan Akdoğan, millete sevdalı olduklarını ve milletin her şeyin en güzeline layık olduğunu dile getirdi.

Akdoğan, bütün yatırımları gençlerin geleceği için yaptıklarını, bütçeden en büyük payı da milli eğitime ayırdıklarını anlattı.

-"Çocuklar öz güvenle büyüyecek"

"AK Parti'yi en fazla kadınlar destekliyor" diyen Akdoğan, kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını, bu yüzden de çocukların öz güvenle büyüyeceklerini vurguladı.

Akdoğan, "Türkiye'nin son dönemde yakaladığı en büyük başarı, insanlarının öz güven kazanmasıdır,  alnı açık, başı dik yürümesidir. Paranın değerini yükseltiyorsan, ülkenin itibarını yükseltiyorsan, fakire fukaraya sahip çıkıyorsan, milletine sahip çıkıyorsan, o zaman sen milliyetçisindir" ifadesini kullandı.

Şu anda bir mücadelenin yaşandığına işaret eden Yalçın Akdoğan, bunun eski Türkiye'ye geri dönmek isteyenlerle yeni Türkiye'yi kurmak isteyenler arasında olduğunu anlattı.

Akdoğan, uçurtmanın "özgürlük", "güneşe doğru yol almak" demek olduğunu belirterek, kendilerinin de özgür bir Türkiye kurmaya çalıştıklarını, kimsenin dışlanmadığı bir ülke inşa edeceklerini söyledi.

Herkese sahip çıktıklarını vurgulayan Akdoğan, insanlık onurunun, her şeyin üzerinde tutulacağını sözlerine ekledi.

Konuşmasının ardından Akdoğan'a, Yeşilhisar ilçesinin Soğanlı kasabasındaki kadınların yaptığı "Soğan bebeği" hediye edildi.

-"Sandığa gidin"

Akdoğan, daha sonra Develi Belediye Başkanlığına geçerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen Akdoğan, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğunu belirterek, herkese, "Sandığa gidin" çağrısında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Yardımcısı Akdoğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement