Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kahta'da Şehit Evini Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kahta'da Şehit Evini Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kahta\'da Şehit Evini Ziyaret Etti

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt’un ailesini ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.

21.10.2015 19:03

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt'un ailesini ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.

Adıyaman'ın Kahta ilçesine geçen Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit edilen Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt'un ailesini ziyaret etti. Aileye taziyede bulunan Arınç, daha sonra AK Parti Kahta Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Arınç'ın yanı sıra açılışa, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, belediye başkanları, parti üyeleri ile vatandaşların katılımıyla hizmete açıldı. Açılışta konuşan Arınç, muhalefet partilerinin 'AK Parti gitsin de, memleket ne olursa olsun' siyaseti yürüttüğünü söyledi. Arınç, "7 Haziran 2015 seçimlerinden CHP, MHP ve HDP el ele verdi. Barajı aştırmak suretiyle parlamentoya 4. parti girsin AK Parti iktidardan uzaklaşsın dediler. Bu çok önemli projeydi. Bu proje HDP üzerinde idi. Bu projede başarılı oldular. AK Parti iktidardan indi, koalisyon dönemi başladı. Koalisyon kurulamadığı için de tekrar seçime gidildi. HDP de legal bir partidir. Her parti gibi HDP de milletten oy isteyen bir parti. Evet tehditle şantajla baskıyla da oy almış olabilir. Ama ben sonuca bakıyorum. Keşke 80 milletvekili ile parlamentoda bir siyasi parti olarak düşüncelerini fikirlerini açıklayan bir parti durumda olsaydı ve Türkiye ondan istifade etmiş olsaydı. Üç parti seçim döneminde birbirlerine hiç muhalefet olmadı. Birbirlerine hiç atmadılar. Ne MHP, CHP hakkında ne de CHP, HDP hakkında bir söz söylemedi. Üçü birden AK Parti'ye hücum ettiler. Bu seçimlerde aynı sonuç çıkarsa yine aynı günlere dönersek bundan ülke kaybeder. Ülkede güçlü bir hükümet gitti diye sevinenler terörün fitilini ateşlediler. Gencecik fidanlarımızı, 3 yaşındaki çocuğu, karnında çocuğuyla hamile eşi, polislerimizi katlettiler. Askerlerimizi vurdular. Ensesinden gece yatağında uyurken öldürdüler. Bu kahpeliktir, alçaklıktır. Bunların cezaları mutlaka verilmelidir. Ama 1 Kasım'da ülke yine hükümetsiz kalırsa Allah korusun bundan hepimiz zarar görürüz. Kahta'daki diğer partilere oy veren seçmenlere şunu söylemek istiyorum. Gönlünüzdeki istediğiniz partiye oy verebilirsiniz. Ama Allah için şunu iyi düşünün. Oy verdiğiniz parti tek başına iktidar olabilecek mi. Olacak diyorsanız gidin oyunuzu verin. Olmayacak diyorsanız peki ülke hükümetsiz kalırsa bundan Türkiye zarar görmez mi. Birde bunu düşünün" şeklinde konuştu.

Bülent Arınç, Kahta ilçesinde yaptığı ziyaretlerin ve konuşmaların ardından Besni ilçesine hareket etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kahta'da Şehit Evini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement