Başkan Aydın'dan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Aydın'dan AK Parti'ye Ziyaret

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti.

16.02.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti.

Bir süre önce yapılan kongrede yeniden il başkanlığına seçilen Ziya Şahin ve yönetim kurulunu, parti binasında ziyaret eden Aydın'a, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Özaydın, Mahir Kuzucu, Abdurrahim Ceyhan, Naci Süha ve Muaz Uzun eşlik etti.

Aydın, kongrenin Sivas'a yakışır bir biçimde gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Başbakanımızdan, beklentilerimizin üzerinde bir müjde aldık. Sivas olarak bizim ortak talebimiz ikinci devlet üniversitesi ve Kızılırmak Projesiydi. Bunların yanı sıra başbakanımız bize jest yaparak ilimizi kırsal kalkınmaya alacaklarını söyledi. Tarım ve hayvancılık kenti olan Sivas için bu çok önemli bir gelişme. Ayrıca Gemerek Barajı ve şehrimize ikinci Organize Sanayi Bölgesi yapılması için gereken katkı ve desteği vereceğini söylemesi çok önemliydi" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Sivas'a gelişiyle beklediklerinin üzerinde bir katkı aldıklarını belirten Aydın, "İnşallah bundan sonraki süreçte bakanımız ve milletvekillerimiz başta olmak üzere teşkilatımız ve bizler bu projeleri yakından takip edeceğiz. İnşallah Sivas, önümüzdeki 5 yıl içinde çok verimli bir dönem geçirecek" şeklinde konuştu.

Ziya Şahin ise oldukça verimli bir kongre geçirdiklerini vurgulayarak, havanın soğuk olmasına rağmen hem salonda hem de dışarıda miting alanı gibi bir kalabalık oluştuğunu ve bundan dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Aydın'dan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement