Başkan Demir, Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Demir, Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu

Başkan Demir, Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu

Oltu Ak Parti ilçe başkanı Fuat Demir ve gençlik kolları başkanı Emrah Ceylan Fruzone cafe basın mensuplarına yönelik kahvaltı programı düzenlediler.

25.01.2014 10:19

Oltu Ak Parti ilçe başkanı Fuat Demir ve gençlik kolları başkanı Emrah Ceylan Fruzone cafe basın mensuplarına yönelik kahvaltı programı düzenlediler.

Demir, kahvaltı masasında yapmış olduğu konuşmayla basından desteklerini isteyerek, "Artık 2014 yerel seçimlerine yavaş yavaş başlamış bulunmaktayız. Bu sürecin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum

Diğer partilerin oy isterken biz kazandığımız zaman ak partiye katılacağını söylüyorlar, böyle bir şeyin olmayacağını bir şimdiden söylüyoruz. Herkes dürüst siyaset yapmak zorunda. Dolayısıyla bizim kendi adayımız vardır ve AK Parti kendi adayının peşindedir. Türkiye'ye milli iradeye sahip olma zamanı gelmiştir. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar Türkiye'de yaşayan tüm kesimi birleştirmiş ve Milli iradeye daha çok sahip çıkılmıştır. Oltu'muzun bir de bakanı var. Bana göre her siyasi arkadaşın sahiplenmesi lazım. Oltu'da bugüne kadar milletvekilimiz yok dediğimiz, bu dönemde bir vekilimiz olsun diyorduk ama AK Parti bize bir bakan hediye etti. Bu hususta tüm Oltu'nun desteğini bekliyoruz" dedi.

Seçimin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini dileyen Demir, "Tüm siyasi partilerin de hassasiyet göstereceğine inanıyoruz ve bu seçimin bayram şeklinde geçeceğini de biliyoruz. Yeni büyükşehir yasasıyla birlikte artık hizmetlerin tamamı büyükşehir kanalıyla gelecek. Seçim beyannamemizi de haftaya paylaşacağız. Her zaman şunu diyoruz, bir olalım, iri olalım diri olalım. Biz kardeşiz. Kırgınlığa meydan vermeden birbirimizi daha iyi anlamalı ve daha çok yardımcı olmalıyız" diye konuştu.

Kahvaltıya Oltu belediye başkanı İbrahim Ziyrekte katıldı. Başkan İbrahim Ziyrek burada yaptığı konuşmada, "Kahvaltıyı tertip eden gençlik kollarına teşekkür ederim. Yaşadığımız tecrübe bize şunu söyler; basın 4. güçlüdür. Basının etkisini yadsıyamazsınız. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu durumda AK Parti iktidarına başbakanımızı destekleme gibi attığı her adımda hareketlerinin yanında olma gibi bir milli vecibemiz var. Ülkesini seven her insan için bir milli vecibedir Tayyip Erdoğan'ın yanında durmak. Seçim süreci başladı, bizim kavgamız kimseyle olmaz, böyle bir şey mümkündür. Biz hedefe kilitlenmiş durumdayız." Şeklinde konuştu.

Öte yandan kahvaltıya İhlas Haber Ajansı Oltu Muhabiri Dursun Murat Aydın, Oltu Gözlem Gazetesi'inden Hikmet Dağ, Oltu'nun Sesi Gazetesi Editörü Murat Yıldız, Oltumedya.com adına Erkan Erdoğan, Oltu'da faaliyet gösteren Süper Radyo adına Orhan Anık katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demir, Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement