Başkan Demir, Gönülleri Fethetti - Son Dakika
Yerel

Başkan Demir, Gönülleri Fethetti

Başkan Demir, Gönülleri Fethetti

AK Parti Oltu İlçe Teşkilatı 30 Mart 2014 Mahalli Seçimlerinde görev alan sandık görevlileri ve parti de farklı birimlerde görev yapanları birer plaketle ödüllendirirken Oltu Yerel Basını’nı da unutmadı.

09.04.2014 15:50

AK Parti Oltu İlçe Teşkilatı 30 Mart 2014 Mahalli Seçimlerinde görev alan sandık görevlileri ve parti de farklı birimlerde görev yapanları birer plaketle ödüllendirirken Oltu Yerel Basını'nı da unutmadı.

TOPLAM 211 KİŞİYE PLAKET VERİLDİ

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir tarafından organize edilen plaket töreni, Efkan Ala Kültür Evi'nde gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın yaşandığı törende Oltu genelindeki tüm sandıklarda görev alan sandık görevlileri, seçim kurulu görevlileri ve geçen dönem Ak Parti'den belediye meclis üyeliği yapanlarında dahil edildiği toplam 211 kişi plaketle onure edildi.

DEMİR: BÜYÜK USTAMIZA VE BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir plaket töreni öncesi yaptığı konuşmada Oltuluların partilerine sahip çıktığını öne sürerken "Uzun adam, büyük usta, liderimiz, Başbakanımız, mazlumların ümidi, kimsesizlerin kimsesi, İslam Alem-inin gözbebeği Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Uzun adamın yiğit Bakanı, Oltumuz'un evladı, İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala'ya da teşekkür ediyorum. İki dönemdir Erzurum'a hizmet eden, teşkilatlarımıza siyaseti sevdiren İl Başkanımız Sayın Murat Kılıç'a teşekkür ediyorum. Halka hizmeti Hakk'a hizmet şiarı edinen Erzurum Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Ustalık dönemini Oltu'nun hizmetkarı Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Ziyrek'e teşekkür ediyorum" dedi.

DEMİR: OLTU'DA GÜZEL ŞEYLER OLACAK

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir "Milli İradeyle, yeni Türkiye'nin İstiklal Mücadelesini veren Gizli Kahramanlar" adıyla gerçekleştirdikleri programın bir örneğinin olmadığını belirterek "Bu sonuç gösterdi ki, artık Oltu'da bundan böyle yepyeni ve güzel günler bizleri bekliyor ve bu organizasyonumuz da bu güzelliklerin başlangıç noktası olacaktır" dedi.

DEMİR: HALKIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR

Başkan Fuat Demir, "Sandıklarda görev alan ve işini büyük bir titizlikle yapan bir anlamda bizim gizli kahramanlarımız olan tüm arkadaşlarımızı onure etmek istedik. Mümkün olduğunca yelpazeyi geniş tutmaya çalıştık. Bu güzel programımızda belki yoğunluğumuzdan belki telaşımızdan veya başka nedenlerden dolayı unuttuğumuz arkadaşlarımız olabilir. Haklarını helal etsinler. Kesinlikle art bir niyetimiz yoktur, hoşgörülerine sığınıyoruz. Emeği geçen ve bizlere bu güzel sonucu almamızda katkı ve desteklerini esirgemeyen herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Demir, Oltu Yerel Basını'nın da unutulmadığı programa katılımın bir hayli yoğun olmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirirken "Seçim süreci boyunca provokeden uzak, üslup ve davranışlarıyla sürece destek olan yerel basınımızı da unutamazdık. Basın mensubu arkadaşlarımız sağ olsunlar, sürecin kazasız, belasız bir şekilde yaşanması yönünde ciddi ve oldukça da önemli bir hizmete imza atmışlardır. Hepsine tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum. Halkımız başımızın tacıdır" dedi.

Başkan Demir, daha sonra İhlas Haber Ajansı Oltu Muhabiri Dursun Murat Aydın, Oltu Süperfm'den Orhan Anık, oltumedya.com haber sitesinin editörü Erkan Erdoğan, Oltunun Sesi Gazetesinden Murat Yıldız ve Oltu Gözlem Gazetesi sahibi Fırat Aydın'a plaketlerini kendi elleriyle takdim etti.

Plaket alan basın mensupları ise Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir'e bu duyarlılığı ve jestinden dolayı teşekkür ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demir, Gönülleri Fethetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement