Başkan Karabağa Dernekelrden Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Karabağa Dernekelrden Ziyaret

Başkan Karabağa Dernekelrden Ziyaret

İzmir Bayraklı Erzurum Dernekler Birliği, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında ziyaret etti.

17.04.2014 14:16  Güncelleme: 14:12

Erzurum Dernekler Birliği bünyesinde yer alan Erzurum İzmir Narmanlılar Derneği Başkanı İsmail Subaşı, Erzurum İzmir Palandöken Derneği Başkanı Medeni Erdem, Erzurum Şenkaya Yeşilkaya Köyü Derneği Başkanı Bindal Aydın, Erzurum Hınıs Kongur Köyü Derneği Başkanı Cemalettin Şan, İzmir Erzurum İlini Sevenler Derneği Başkanı Zinnur Akdağ, Ege Bölgesi Hasankaleliler Derneği Başkanı Hulisi Başaran, Erzurum Tortumlular Derneği Başkanı Taner Kambur, Erzurum Çatlılar Derneği Başkanı Servet Durmuş, Aşkale Topal Çavuş Köyü Derneği Başkanı Mustafa Demir, Bayraklı Oltulular Derneği Başkanı Ahmet Aydemir, Erzurum Susuzlu Köyü Derneği Başkanı Alkan Turkan ve Bayraklı Erzurum Dernekler Birliği Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Taner Kılıç, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Bayraklı Erzurum Dernekler Birliği Başkanı İsmail Subaşı, Başkan Karabağ'ın oy oranını artırarak tekrar Bayraklı Belediye Başkanı seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Görevinde başarılar dileyen Başkan Subaşı, "Bir önceki dönem de olduğu gibi yeni dönemde de size olan desteklerimiz devam edecek. Bugüne kadar Bayraklı da yaşayan Erzurumluların sorunlarını çözmede gösterdiğiniz başarıyı yeni dönemde de göstereceğinizden eminiz. Erzurum Dernekler Birliği olarak her zaman destekçiniz olacağız" dedi.

Bayraklı Erzurum Dernekler Birliği'nin göstermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Seçimlerde destek veren ya da vermeyen herkes sağolsun. Bir önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de amacımız; Bayraklıya ve Bayraklı sınırları içerisinde yaşayan herkese layık oldukları hizmeti ulaştırmak. Bunun gerçekleştirmek için gerekli proje ve çalışmaları yapacağız. Bu çalışmaları gerçekleştirirken sizin gibi değerli Sivil Toplum Örgütleri'nin destekleri de bekliyoruz." Diye ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karabağa Dernekelrden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement