Başkan Kocadon'a Gümüşlük'te Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon'a Gümüşlük'te Coşkulu Karşılama

Başkan Kocadon\'a Gümüşlük\'te Coşkulu Karşılama

Muğla’nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon CHP Belde yönetiminin organize ettiği Celep Ali’nin Kahvesi’ndeki Gümüşlük toplantısına katıldı.

23.12.2013 15:09

Muğla'nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon CHP Belde yönetiminin organize ettiği Celep Ali'nin Kahvesi'ndeki Gümüşlük toplantısına katıldı.

Gümüşlük'te Celep Ali'nin Kahvesi'ni dolduran kalabalığın alkış ve sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Mehmet Kocadon, toplantıya katılan Gümüşlük Halkını "Gümüşlük'te kendimi evimde hissediyorum. Bodrum'un gururu olan aydın, medeni, kültüre sahip çıkan Gümüşlük Halkına merhaba" diyerek selamladığı konuşmasında şunları söyledi; Önümüzdeki yerel seçimin Türkiye'ye bir umut, bir ışık olmasını diliyorum. Küskünlükler, kırgınlıklar olmadan ellerimiz birleşmeli. Bodrum Türkiye'ye aydınlık bir ışık olacaktır. Sizlerin ve ekibimizin desteğiyle, partisi ve ötekisi olmayan bir anlayışla tüm Bodrum'un her noktasını dolaşmaya devam edeceğim. Dertlerinizi, sorunlarınızı çözdük, çözmeye de devam edeceğiz. Ben vefaya önem veririm. Ailemden aldığım insan sevgisi ve saygısıyla büyüdüm ve geldiğim yeri hiç unutmadım. Sizlere her zaman bu doğrultuda hizmet ettim, gelecek dönemde de desteğinizle hizmet etmeye devam edeceğim.

Başkan Mehmet Kocadon konuşmasının sonunda tüm sorulara açık olduğunu belirterek katılımcıların çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı. Bir vatandaşımız söz alarak Mehmet Kocadon'un Bodrum'u çok güzelleştirdiğini, gelecek zamanlarda Gümüşlük de dahil olmak üzere tüm Yarımada'yı güzelleştireceğine yürekten inandığını ifade ederken, diğer bir vatandaşın "Dev bir sorunumuz sıkıntımız olduğunda size rahatlıkla gelebilir miyiz?" sorusuna karşılık Başkan Mehmet Kocadon "Ben Halkıma ve devletime asla sırtımı dönmedim. Bodrum Belediyesi'ne gelip her gün kapımın ne kadar dolu ne kadar kalabalık olduğunu görün lütfen. Ben her zaman çözümün bir parçası oldum. Bu yüzden gittiğim her yerde kalabalık ve sevgi seliyle karşılaşıyorum, çok mutluyum." dedi.

Gümüşlük Halkı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, belediyenin yaptığı işlerde, belediyenin yetemeyeceği durumlarda Gümüşlük Halkı olarak destek verecekleri mesajını ilettiler. Başkan Mehmet Kocadon da buna karşılık böyle bir şeyin olmamasını dilediğini, fakat olursa da güçlerimizi birleştireceğimizi söyledi.

Gümüşlüklü bayanların yaptığı ikramlarla devam eden toplantı yaklaşık 1.5 saat sürdü. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon'a Gümüşlük'te Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement