Başkan Sargın'dan Başbakan Davutoğlu'na Özel Çini Tablo - Son Dakika
Güncel

Başkan Sargın'dan Başbakan Davutoğlu'na Özel Çini Tablo

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Ankara ziyaretinde Başbakan Prof .Dr. Ahmet Davutoğlu ile görüştükten sonra kendisi için özel hazırlanmış İznik Çinisini takdim etti.

27.11.2014 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara da bir dizi ziyaretlerde bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ile birlikte Mecliste Ak Parti Grup toplantısına katıldı. Ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Yatırımlardan Sorumlu Özel Danışmanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ile mecliste bir görüşme gerçekleştiren heyet daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı ziyaret ederek toplantıya geçti.

Ak Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin, Önder Matlı, İsmail Aydın ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile toplantıda bir araya gelen heyet görüşmelerde bulundu.

Geleceğimizin genç nesilleri için proje sunduklarını belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklamada"İlçemizin taleplerini Milletvekillerimize ve Bakanlarımıza ilettik. 2015 yılı yatırımlarına alınması için gerekli girişimlerde bulunduk. 2015 yılı içerisinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafında Bursa'ya yapılacak 60 milyonluk yatırımlardan yararlanmak için projelerimizi sunduk. Ayrıca İlçemize Gençlik Merkezi yapılması, Kredi Yurtlar Kurumu tarafından ilçemize öğrenci yurdu yapılması ve Kürek takımımızın desteklenmesi için görüşmelerde bulunduk. Çok verimli bir toplantı yaptık. Bizlere desteklerini esirgemeyen Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ederim" dedi.

Toplantıdan sonra Belediye Başkanı Osman Sargın Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a çini vazo takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Sargın'dan Başbakan Davutoğlu'na Özel Çini Tablo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement