Başkan Selçuk Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Selçuk Görevine Başladı

Başkan Selçuk Görevine Başladı

Manisa'nın Sarogöl ilçesinde ilk kez MHP'li Belediye Başkanı unvanını kazanan Necati Selçuk, Mazbatasını ilçe Seçim Kurulu’ndan Manisa MHP Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte aldı.

07.04.2014 18:02

Manisa'nın Sarogöl ilçesinde ilk kez MHP'li Belediye Başkanı unvanını kazanan Necati Selçuk, Mazbatasını ilçe Seçim Kurulu'ndan Manisa MHP Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte aldı.

Sarıgöl Hükümet Konağı'nın önünden Manisa MHP Milletvekili Erkan Akçay, Manisa MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl MHP Belediye Başkanı Necati Selçuk çok sayıda partililerin de katıldığı kalabalık Manisa Şehzadeler mehteran Takımı ekşiliğinde Sarıgöl Belediyesi'ne kadar yaya olarak vatandaşları selamlayarak Sarıgöl Belediyesi'ne ulaştı. Sarıgöl'ün Eski CHP'li Belediye Başkanı Ömer Karcı tarafından, Belediye binası önünde çiçekle karşılandı. Sarıgöl'ün ilk MHP'li Belediye Başkanı olan Necati Selçuk, belediye balkonundan yaptığı açıklamada, "Sarıgöl halkına teşekkür ederim. İlçemin bana verdiği bu kutsal görevi, en iyi şekilde yapacağım. Belediyemin kapıları vatandaşlarıma her zaman açık olacak. Sarıgöl'ün sorunlarını Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte el ele çözüm getireceğiz. Sarıgöl bize inandı, güvendi bize oy verdiler. Sarıgöl'de hizmetlerimizle bunu ispatlayacağız. Tek hedefimiz hizmetleri Sarıgöl'e getirmektir. On yıldır Sarıgöl'e hizmet veren Sayın Ömer Karcı'yı teşekkür ederim. Bizleri kapıda karşıladı." dedi. Daha sonra okunan dualardan sonra Necati Selçuk yeni görevine başladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Selçuk Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement