Başkan Toltar "Birlik ve Beraberliğe Her Şeyden Daha Çok İhtiyacımız Var" - Son Dakika
Yerel

Başkan Toltar "Birlik ve Beraberliğe Her Şeyden Daha Çok İhtiyacımız Var"

Başkan Toltar "Birlik ve Beraberliğe Her Şeyden Daha Çok İhtiyacımız Var"

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Kürtünlüler Derneği tarafından organize edilen sabah kahvaltısına katılarak birlik ve beraberliğin önemine değinerek 7 Haziran seçimleri ülkemiz için önemli bir seçim olduğunu söyledi.

18.05.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Kürtünlüler Derneği tarafından organize edilen sabah kahvaltısına katılarak birlik ve beraberliğin önemine değinerek 7 Haziran seçimleri ülkemiz için önemli bir seçim olduğunu söyledi.

Dilovası Kürtünlüler Derneğinin düzenlediği sabah kahvaltılı programına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri, Dilovası Kürtünlüler Derneği Başkanı Servet Meral, Gebze Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Mikail Ozan, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç, Belediye Meclis üyeleri Fatih Meral, Halit Ekici Hüsamettin Meral, eski belediye başkanlarından Musa Kahraman, Halit Yaşar, Cemil Yaman, STK Temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda dernek üyesi katıldı

Belediye Başkanı Ali Toltar, çok önemli mesajlar vererek birlik ve beraberlin bu gün her şeyden daha önemli olduğunu belirtti. Toltar, "Dilovası Kürtün'lüler Derneğinin düzenlemiş olduğu ve birlik ve beraberlik için çok önemli bir kahvaltıda bir araya geldik. Bizleri buraya davet eden dernek başkanımız ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Kıymetli dostlar Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın bildiğiniz üzere belirli bir süreçten geçiyoruz. 7 Haziran da Türkiye'miz için bizlerin ve çocukların geleceği için belirli bir süreç yaşayacağız. İnşallah 2002 yılın da temeli atılan 2015 yılı Haziran'dan sonra inşallah inşası temeli devam eden var olan huzur ve istikrarın devam etmesi için yeniden AK Partiyi seçmeliyiz. Sizler de görüyorsunuz eğitimden sağlığa sosyal ve kültür anlamında birçok alanda sınırsız hizmet eden Kurucu Genel Başkanımız ve şimdi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Şimdi ki başbakanımız da bu hizmet zincirinin devam etmesi için 7 Haziran seçimlerin de yeniden AK Parti demeliyiz. Tabi 7 Haziran seçimlerinin ayrı bir önemi daha var. Sivil anayasa için daha modern bir Dilovası Kocaeli ve Türkiye için bir kez daha AK Parti demeliyiz. Halkımız bir kez daha huzura istikrara destek verirse Türkiye'de bir ilk sivil anayasa hazırlanmış olacaktır" dedi.

Yerel seçimler de ne vaat ettiyseler onları yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Toltar, "Tabi bunları tek başımıza yapamazdık. Büyük şehir desteği olmadan merkezi hükümetimizin desteği olmadan biz bunları asla ve asla yapamazdık. Sizler de biliyorsunuz, çok güzel bir devlet hastanemiz oldu, köprümüz Eynerce kavşağımız başladı, dere ıslah çalışmalarımız devam ediyor. İleri biyolojik arıtma tesisimiz başladı devam ediyor. Bunların hepsini büyükşehir desteği olmadan kendi imkanlarımızla asla yapamazdık. Seçim beyannamesin de neleri vaat ettiysek 5 sene boyunca onları yapacağız" diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Bakanı İbrahim Karaosmanoğlu'da 12 yıldır Büyükşehir Belediyesi olarak alt yapıdan üst yapıya hayatı kolaylaştırıcı tüm hizmetlerin yapılması sağlandığını söyleyerek, "Kocaeli Belediyesi olarak tüm ilçelerimize eşit hizmetler verildi verilmeye devam ediyor. Bu istikrarlı hizmetlerin devamı için halkımızın 7 Haziran'da üzerimize çok büyük görevler düşüyor. Rey onay demektir, iradenin yansıması demektir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toltar 'Birlik ve Beraberliğe Her Şeyden Daha Çok İhtiyacımız Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement