Başkan Tütüncü Siyaset Akademisi'nin Konuğu Oldu - Son Dakika
Politika

Başkan Tütüncü Siyaset Akademisi'nin Konuğu Oldu

Başkan Tütüncü Siyaset Akademisi\'nin Konuğu Oldu

Antalya'nın Kepez İlçe Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı siyasi terbiye ile ilçesine en iyi hizmeti vermekten gurur duyduğunu ifade etti.
Başkan Tütüncü, AK Parti Ceyhan İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen...

28.11.2013 10:56

Antalya'nın Kepez İlçe Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı siyasi terbiye ile ilçesine en iyi hizmeti vermekten gurur duyduğunu ifade etti.

Başkan Tütüncü, AK Parti Ceyhan İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen Siyaset Akademisi'nin konuğu oldu.

Ceyhan İlçe Teşkilatıyla birlikte siyaset akademisinin kapanış dersinde beraber olmanın gururunu yaşadığını belirterek, "Antalya'nın arka mahallesi olarak bilinen bir ilçeyi 4 yıllık zaman zarfında yapılan hizmetlerle şu anda Antalya'nın dikkatle takip ettiği bir ilçesi haline getirdik. Kepez ilçesi 500 bin nüfuslu bir ilçedir. Antalya'nın en büyük merkez ilçesidir. 1994 yılında belediyelik olan ilçemiz bugüne kadar gecekondu bir kenar mahalle olarak görünmekteydi. Ama arkadaşlarımızla birlikte 4 yıllık zaman zarfı içerisinde bu hizmetleri yapmak suretiyle halkımıza en layık olan çalışmaları usanmadan yılmadan istikrarlı bir şekilde var gücümüzle gerçekleştirdik. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bulunmam, ondan aldığım siyasi terbiyem ile ilçeme en iyi hizmeti vermenin gururunu yaşıyorum" dedi.

Siyaset akademisinin asıl amacının siyasetçinin belirli bir hedeflere ulaşmak için bu derslerde başarılı olması gerektiğini ifade eden Tütüncü, şöyle devam etti:

"Siyaset akademisi kurulurken ben o zamanlarda gençlik kolları başkanıydım. Başbakanımız siyasetin malzemesi siyasetin ana unsuru insan olduğundan dolayı bu insan faktörünü en iyi şekilde eğitelim. Teşkilatlar da bir hukuktur aslında. Teşkilatların bir fikri alt yapısı siyaset akademisinden geçer. Bugün burada yaptığım hizmetleri, siyaset tecrübemi sizlerle paylaşmaya geldim. Siyaset insana hizmet etme aracıdır. Bazı iktidarlar siyaseti nam şan meselesi için yapmış olsa da, kimileri belli bir gelir elde etmek için yapmış olsa da, kimileri belli bir etikete sahip olayım da ekonomik durumunu en iyi yere getirmek için düşünen siyasetçilerimiz var. Aslında AK Parti'nin felsefesinde siyaset, insanımıza bütün dünyamıza en iyi hizmet etme aracıdır." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Tütüncü Siyaset Akademisi'nin Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement