Başkan Yılmaz: "Fitne ve Fesatçılara Kulak Asmayın" - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz: "Fitne ve Fesatçılara Kulak Asmayın"

Başkan Yılmaz: "Fitne ve Fesatçılara Kulak Asmayın"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesinin Çatalarmut Mahallesi’nde düzenlenen açık hava mitinginde yaptığı konuşmada, “Fitne ve fesatçılara kulak asmayın” dedi.

21.03.2014 10:54

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesinin Çatalarmut Mahallesi'nde düzenlenen açık hava mitinginde yaptığı konuşmada, "Fitne ve fesatçılara kulak asmayın" dedi.

Mahalle mitingine Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan, AK Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, katıldı. Çatalarmut sakinlerinin havai fişek gösterileri ve konfetileriyle karşılanan AK Parti heyeti, büyük sevgi gösterisi karşısında hitap edecekleri seçim otobüsüne ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaşlarla kucaklaşarak sohbet eden Başkan Yılmaz ile başkan adayı Erdoğan Tok, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

"BİRLİK OLDUKÇA BAŞARIMIZI ENGELLEYEMEZLER"

Mitingde Çatalarmut sakinlerine hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, birlik ve beraberlik olduğu sürece hem ülke genelinde hem de şehirlerde AK Parti kadrolarının başarısının engellenemeyeceğini kaydetti. Hizmetlerin hızlı bir şekilde topluma yansıması için büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının el ele vermesi gerektiğinin altını çizen Başkan Yılmaz, "Birlik beraberlik olduktan sonra başarıya giden yolda bizleri kim engelleyebilir. Doludizgin koşuyoruz. 2019'a giden yolda Samsun'u Türkiye'de yıldızlaşan kentlerden biri yapmak için 5 yıllık sürece ilişkin plan ve projeleri tüm detaylarıyla şekillendirip, programa aldık. Hatta arkasındaki finansman modellerini bile geliştirdik. Bunları Başbakanımıza arz edeceğiz. 31 Mart sabahı itibariyle hizmetlerimize doludizgin koyulduğumuzda bu projeleri adım adım kentimize kazandıracağız. Yalnız bu işler, herkesin bildiği gibi tek başına olmuyor. Yerel yönetimler olarak büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının aynı siyasi partiye mensup olmaları, yapılacak işlerin önemli bir kısmının önünü açmış, hızlandırmış olacak. Bunun için seçmenimizden destek istiyoruz" diye konuştu.

"KÖPEK ÇİFTLİĞİ'Nİ DE BİZ YAPARIZ, DOĞRU SÖYLÜYORLAR"

Siyasi rakiplerinin kendisine yönelik iftira, yalan, hakaret içerikli karalama kampanyalarını sürdürdüklerini ancak kendisinin bunlarla uğraşacak vakti olmadığını hatırlatan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Siyasi rakiplerimiz, muhaliflerimiz, sabahtan akşama kadar bize çamur atıyormuş, iftira ve hakaretlerle dolu bir siyaset izliyormuş. Bunları takip etmeye zamanım yok. Bizim yeteri kadar meşgalemiz var. Ama arkadaşlarım zaman zaman bilgilendiriyor. Öğrendiğim kadarıyla bizim yapmayı planlayıp programladığımız işlerin boyutlarını değiştirerek, karalayarak önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Çatalarmut'a köpek çiftliği yapacağımızı ileri sürmüşler. Kendilerine şunu söylüyorum: Köpek çiftliği kötü bir şey değil. Köpek de Allah'ın yarattığı bir canlıdır. Bu hayvanlarımı rahat ettirecek bir çiftlik yapacaksak, onlara da yaşama hakkı vereceksek onu da biz yaparız. Ama bunun yeri Çatalarmut değildir. Biz nereye çiftlik, nereye neyi yapacağımızı çok iyi biliriz. Çatalarmut'ta yapacağımız işler bellidir. Bulvarlar, yollar, alt yapı hizmetleri ve çok daha fazlası için programımız şimdiden hazır" şeklinde konuştu.

"FİTNE VE FESATÇILARA KULAK ASMAYIN, DEĞİŞİME BAKIN"

Yaptığı her şeyi insan için hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, "El ele verdiğimiz müddetçe önümüzdeki 5 yılda Samsun çok bambaşka olacak. Bu değişimi hep beraber görecek, yaşayacağız. Bütün çabamız çocuklarımıza daha iyi gelecek vermektir. Bu çocuklarımızın isteyeceği bir Samsun kurgulamaya çalışıyoruz. Ama bunları muhaliflerin akılları almaz. Almadığı için muhalefetteler. Duyduğum kadarıyla bir araya gelip sen falan yerde bize, biz de filan yerde size oy verelim diye pazarlık içindeymişler. Bir sürü hesap yapıyorlarmış. Biz ne yapıyoruz? Biz işlerimizi, hizmetlerimizi konuşuyoruz. Gelecek adına neler yapabileceğimizin plan, proje ve programlarımızla yatıp kalkıyoruz. Allah onların da yolunu açık etsin. Bizim muhalefetle işimiz yok. Onların yalan, dolan, iftira ve hakaretleriyle uğraşacak vaktimiz de yok. Bizim yapıp yapamayacaklarımızı çarpıtıp da insanlarımızın kafasını karıştırmasınlar. Bu doğru bir şey değil. Bir insan 10 kez yanlışı söylerse acaba doğru mu diye kulak kabartmaya başlanır. Onun için 30 Mart'a giden süreçte fitne ve fesatçılara kulak asmayın" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz: 'Fitne ve Fesatçılara Kulak Asmayın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement