Başkanlara 'Hayırlı olsun' Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkanlara 'Hayırlı olsun' Ziyareti

Başkanlara \'Hayırlı olsun\' Ziyareti

Bakan Işık, Başkanlar Karaosmanoğlu ve Civelek; Kandıra, İzmit, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel belediye başkanlarını ziyaret etti

14.04.2014 11:28

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, yerel seçimlerde seçilen ilçe başkanlarına 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Kandıra'da başlayan ziyaretler İzmit, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçeleriyle sürdü. Önümüzdeki günlerde diğer ilçelere de tebrik ziyaretleri devam edecek.

KANDIRA'YA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜJDESİ

Bakan Fikri Işık ve beraberindekiler ilk olarak Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'i ziyaret etti. Bakan Işık, Köken'in Kandıra'da büyük bir başarıya imza attığını kaydederek, bu başarısını 5 yıl boyunca artırmasını ve bir sonraki seçimlerde daha başarılı sonuçlar almasını temenni etti. Bakan Işık, Kandıra'nın ihtiyacı olduğu hizmeti alacağını belirterek, Kandıra Gıda ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin kamusallaştırma faaliyetlerinin başlayacağını ve belediyenin yeni hizmet binasına kavuşacağını müjdeledi.

DOĞAN GECE GÜNDÜZ İZMİT İÇİN ÇALIŞTI

Daha sonra İzmit Belediyesi'ne gelen Bakan Işık, Başkanlar Karaosmanoğlu ve Civelek, burada belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından karşılandı. Nevzat Doğan'ın İzmit için gece gündüz çalıştığını ifade eden Bakan Işık, "İzmit'e çok önemli hizmetler kazandırmış ve ilçe belediyesinin çok üzerinde hizmetleri İzmit halkının kullanımına sunmuş bir belediye başkanının, seçimlerde bunun ödülünü alması gerçekten çok önemli. Ben kendisine başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

AYAZ BİZİ YANILTTI

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı ziyaret eden Bakan Işık, Ayaz'ın beklentilerin üstünde oy aldığını belirterek, '' Başiskele Belediye Başkanımız bizim beklediğimizden çok üstünde bir oy alarak bizi yanılttı'' dedi. Bakan Işık, "Ben öncelikle sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz'ı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Başiskele ilçemiz kentimizin en güzide ilçelerinden birisi. Burada yapılan hizmetler sonrasında halkımız tarafından seçimlerde taktir gördük'' diye konuştu

ELLİBEŞ USTALIK DÖNEMİNİ YAŞIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ellibeş'in ustalık dönemini yaşadığını belirterek, ''Mehmet Elibeş başkanımıza başarısından dolayı tebrik ediyorum. Gölcük'te çok centilmence bir seçim süreci gerçekleştirdiler. Mehmet beyin bu dönem ustalık dönemidir. Ben inanıyorum ki yeni dönemde tecrübeleri ile beraber daha güzel hizmetler de bulanacak'' dedi.

YILDIRIM'IN VE KARAMÜRSEL'İN YANINDAYIZ

Son olarak Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı ziyaret eden Bakan Işık, Karamürsel'deki seçime katılımın yüksek oranda gerçekleştiğini belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

Karamürsel'de huzurlu bir seçim dönemi yaşandığını dile getiren Bakan Işık, "Bu sürecin sonunda halkımız hür iradesiyle seçimini yaptı ve partimizin adayı İsmail Yıldırım'ı meclis üyeleriyle göreve getirdi. Yıldırım, bu dönem yaptığı çalışmaları daha da arttırarak devam edecek. Biz de Yıldırım'ın ve Karamürsel'in her zaman yanında olacağız. Projelerin haya geçirilmesi ve ilçenin diğer ihtiyaçları için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlara 'Hayırlı olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement