Beş Tesisin Açılışı, Beş Tesisin İse Temeli Atılacak - Son Dakika
Yerel

Beş Tesisin Açılışı, Beş Tesisin İse Temeli Atılacak

Beş Tesisin Açılışı, Beş Tesisin İse Temeli Atılacak

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, 1 Mart’ta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ile Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı’nın katılımı ile Antalya’da yapımı tamamlanan 5 tesisin açılışının, 5 yeni tesisin ise temelinin atılacağını belirtti.

26.02.2014 16:11

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, 1 Mart'ta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ile Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı'nın katılımı ile Antalya'da yapımı tamamlanan 5 tesisin açılışının, 5 yeni tesisin ise temelinin atılacağını belirtti.

Açılışı yapılacak ve temeli atılacak olan tesislerin hayırlı olmasını dileyen Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya İçmesuyu 2. Merhale Projesi Karacaören 2 Barajı İsale Hattı, Küçük Aksu Projesi (Küçük Aksu Barajı ve HES), Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi, Alanya İçmesuyu İsale Hattı ve Gazipaşa Ovası Sulaması'nın temelinin atılacağını belirtti.

Özgür, Boğaçay Çandır ve Karaman Dereleri 2.Kısım, Boğaçay Çandır ve Karaman Dereleri 3. Kısım, Alanya Çıplaklı ve Oba Beldeleri Suyun Gözü Deresi, Alanya Kestel Beldesi Karapınar, Merines ve İnağzı Dereleri Islahı ile Alanya Türkler Beldesi Kargı Çayı Islahı 3.Kısım'ın ise açılışının yapılacağını bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beş Tesisin Açılışı, Beş Tesisin İse Temeli Atılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement