Beşiktaş'ın Kayseri'deki "Kartal Yuvası" Törenle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ın Kayseri'deki "Kartal Yuvası" Törenle Açıldı

Beşiktaş\'ın Kayseri\'deki "Kartal Yuvası" Törenle Açıldı

Beşiktaş'ın Kayseri'deki "Kartal Yuvası" törenle açıldı "Kartal Yuvası" Kayseri mağazası siyah-beyazlı yöneticilerin katılımı ve taraftarların coşkusuyla açıldı.

05.12.2015 15:19

Beşiktaş'ın Kayseri'deki "Kartal Yuvası" törenle açıldı

"Kartal Yuvası" Kayseri mağazası siyah-beyazlı yöneticilerin katılımı ve taraftarların coşkusuyla açıldı. Mağaza sahibi, Beşiktaş Taraftar Dernekleri sorumlusu Burhan Topuz "Çocukken formasını giyemediğimiz Beşiktaş'ın şimdi formasını ve ürünlerini satıyoruz" dedi

Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesi yapılan "Kartal Yuvası " mağaza açılışına Beşiktaşlı yöneticilerden genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğlu, Suat Orman, Selçuk Kaynar, Hüseyin Mican ve Ahmet Ateş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile coşkulu şekilde tezahürat yapan, siyah-beyazlı flamaları sallayan taraftar katıldı. Mağazanın açılış kurdelesinin kesilmesinden önce bir konuşma yapan Beşiktaş Taraftar Dernekleri sorumlusu Burhan Topuz, " Yıllardan beri Beşiktaşlıyız. Topuz ailesi olarak Kartal Yuvası ile siyah beyazlı camiaya hizmete varız. Çocukluğumuzda Beşiktaş askıyla yanıp tutuşurken, bir formasını bile giyemediğimiz büyük Beşiktaşımızın şimdi formasını satmak bize nasip oldu. Çok şükür rabbime" diye konuştu.

Mağazanın açılışına çok katılmayı istediği halde kulüp başkanı Fikret Orman yurt dışında olduğu için gelemeyip, Topuz ailesine kutlama mesajı gönderdi. Açılış öncesi ve sonrası Sivas caddesindeki Kartal Yuvası önünde toplanan siyah beyazlı taraftar marşlar söyleyip, takımları lehine slogan attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ın Kayseri'deki 'Kartal Yuvası' Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement