Beyşehir'e Hanımlar Lokali Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'e Hanımlar Lokali Müjdesi

Beyşehir\'e Hanımlar Lokali Müjdesi

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun Beyşehirli hanımlara “Hanımlar Lokali” müjdesi verdi.

20.01.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun Beyşehirli hanımlara "Hanımlar Lokali" müjdesi verdi.

AK Parti Kadın Kolları'nın 4. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde zorlu bir süreç atlattıklarına dikkat çeken Başkan Özaltun, Beyşehirli hanımlara kendisinin çok büyük bir borcunun olduğunu söyledi. Başkan Özaltun, "Bayanlarımıza bir sözümüz var. İnşallah bu sözümüzü en kısa sürede yerine getireceğiz. Burada defalarca söylüyoruz, 'Beyşehir'de sosyal alanlar az diye', bunlardan bir tanesi de hanımlar lokali, şehir konağı… Birebir inanın Büyükşehir'de bu konuyu takip ediyorum. Dolayısıyla inşallah 15 gün içerisinde ihaleye çıkıyor. Hedefimiz şu; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde burasının temelini atmak. 3 bin metrekare, içerisinde yüzme havuzu ve fitnesi, saunası var. 12 tane oda var, bunların hepsi siz hanımlarımızın kullanımına açık olacak" dedi.

ŞENOL'DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Kongrede siyasi konuşmalar bölümünde kürsüye gelen AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise, AK Partili olmanın özel bir durum olduğunu belirterek, "AK Partili olmak memleketi sevmek, memlekete hizmet etmek demek. Bakın, buradaki arkadaşlarımızın hepsi bugüne kadar hizmet ettiler ve bundan sonra da hizmet etmeye devam edecekler" diye konuştu. Bundan dolayı partide görev alan her isme teşekkür ettiklerini ifade eden Şenol, Türkiye'de gerçek tek bir AK Parti'nin olduğunu söyledi. Ülkede siyaset yapan, siyaseti yönlendiren tek partinin AK Parti olduğunu vurgulayan Şenol, "Şimdi bakıyorsunuz teşkilatlar olarak MHP ve CHP'nin Türkiye'de yaptığı şeylere bakıyorsunuz, aslında hani 'Türkiye'yi bölmek' diyorlar ya, şu çalışmaları yapıyoruz biz Türkiye'de. Güneydoğuda bir çalışma yapılıyor ve bu çalışmada bakıyorsunuz MHP ve CHP yok. Aslında onlar kafalarında Türkiye'yi bölmüş durumdalar. Biz aslında her yerde siyaset yapabilen tek partiyiz. Burada olmak, hepinize gurur vermeli, bin bundan sonra da bu dava için elimizden geleni yapacağız. Hep birlikte Beyşehir için elimizden geleni yapacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Hep beraber, birlik içerisinde bütün arkadaşlarımızla beraber bundan sonra da çalışacağız" dedi.

SEMRA ACIR YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semra Acır da, konuşmasında, 2007 yılında atamayla geldiği kadın kolları başkanlığı görevinde 2008 yılında seçilerek tekrar bu görevi yürütmeye devam ettiğini hatırlattı. Bugüne kadar güzel bir dayanışma ve uyum içerisinde hareket ederek birçok seçimi geride bıraktıklarını anlatan Acır, partisinin ilçe genelinde oylarının sürekli artan bir ivme içerisinde olduğuna vurgu yaptı. Kadın kolları olarak ilçede birçok sosyal etkinliğe de imza attıklarını anlatan Acır, düzenledikleri özel günlerdeki program, toplantı ve kermeslerle çok çeşitli çalışmalar içerisinde yer aldıklarını aktardı. Acır, ihtiyacı olan hanımlar ve ailelerin hep yanında olmaya çalıştıklarını da kaydetti.

"2015 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ"

Kongrede konuşan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise, 2015 seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bu seçimlerin çok önemli olduğunun konuşmasında altını çizen Samancı, Türkiye'yi 2023 vizyonuna taşıyacak yolun da 2015'ten geçtiğini vurgulayarak, "Bunun hepimiz çok iyi bir şekilde farkındalığını kafamızın bir kenarına not etmek zorundayız. 2014 Mart seçimlerinin ne kadar zor geçtiği ifade edildi, ama şu önümüzdeki dönemde yapacak olduğumuz bu seçim daha da önemini fark ettirecek diye düşünüyorum" dedi.

Seçimde Konya teşkilatlarının iki açıdan bir sınavdan geçecek olduğunu belirten Samancı, "Birincisi artık Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu teşkilatları bize emanet etti. İlk defa onun olmadığı bir seçimi gerçekleştireceğiz. Diğer taraftan da hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Bey başbakanımız. Konya bu yüzden, çıtasını daha çok yükseltmek zorunda. Bizim Beyşehir'deki hedefimiz yüzde 80'in altına düşmeyecek şekilde inşallah çok iyi bir gayret ve çalışmayla biz bunu göğüslemek zorundayız" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından yapılan seçimde Kadın Kolları Başkanı Semra Acır tekrar başkanlığa seçildi. Programın sonunda katılımcılar ve yeni yönetim kurulunda yer alan isimler toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'e Hanımlar Lokali Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement