Bilecik'te AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı

Bilecik\'te AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, AK Parti belediye başkan adayı, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerinin tanıtımı yapıldı.

23.02.2014 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, AK Parti belediye başkan adayı, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerinin tanıtımı yapıldı.

AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Belediye Başkan adayı Fatih Bakıcı yaptı. Bakıcı, görevde bulunduğu yaklaşık bir yıllık süresince yapılan faaliyetler ve hayata geçirilen projeler konusunda bilgi verdi. Bakıcı, "Biz sadece Bozüyükümüzün bugününe değil, uzun yıllar hizmet verecek projelerine el attık. Özellikle herkesin söylediği ama bir türlü getiremediği üniversiteyi pazartesi günü Meclis Toplantısı'nda biz getirdik ve Bozüyük'e 4 yıllık fakülteyi de biz getiriyoruz. Ayrıca Bozüyükümüzün tüm halkını ilgilendiren hastane konusuna da biz el attık. Musapınarı'nın hemen yanında 50 dönümlük araziyi hastane alanı olarak belirledik ve tamamen yapılaşmasını hazırlıyoruz. Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu da 250 kişilik bir hastane sözünü verdi. Allah nasip ederse 2 yıl içerisinde yeni bir hastanemiz olacak" dedi.

Bakıcı'nın ardından söz alan AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, 2002 yılında iktidara geldiklerinde, iç içe geçmiş ve düğüm olmuş sorunlar kümesiyle karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Türkiye'nin gerçek anlamda sorunlarının ne olduğunu bildiklerini ve bu sorunların nasıl çözümleneceğini bilen bir kadroya sahip olduklarını kaydeden Poyraz, şöyle devam etti;

"Esas milletimizin güvenini kazanmak gerekiyordu. Çünkü bizden önceki siyasetçiler, her iktidara gelmeden önce onlarca, yüzlerce vaatte bulundular ama iktidara geldikten sonra milletten aldıkları yetki ile değil, boğazda yalılarda oturanlardan aldıkları talimatla hükümet ettikleri için bugüne kadar sorun gibi gözüken problemler asla çözülemedi. Şimdi birileri çıkmış diyor ki, şöyle yolsuzluk, böyle hırsızlık, böyle rüşvet. Bu kadar hizmetin ve yatırımın olduğu bir yerde rüşvetler ve yolsuzluklar yapılmış olsaydı, bu eserler ortaya çıkabilir miydi? 2002 yılında biz iktidara geldiğimizde cumhuriyet tarihinde yapılabilmiş en büyük ihracat 32 milyar dolardı. Biz çalıştık 150 milyar doları geçtik. AK Parti'nin hizmetleriyle yarışamayacaklarını anlayan bir kısım siyasi partiler, gruplar ve paralel örgütler, AK Parti'yi yolsuzlukla suçlamaya kalkıyorlar. O zaman ne yapmak lazım, çamur at izi kalsın siyaseti ile onları yıpratmak lazım. 17 Aralık'ta yapılmaya çalışılan şey bu. Aslında yapılmaya çalışılan şey, Türkiye'yi şaha kaldıracak bütün milli projelerimizin, uluslararası projelerimizin hepsine sabotaj var. 17 Aralık operasyonu, tıpkı bundan önce Gezi'de planlanan ve yapılmaya çalışılan operasyonun değişik bir versiyonu. Bu seçim, Başbakan'a ne kadar sahip çıkıyorsunuz onu gösterebileceğiniz bir seçimdir. Başbakanımızı yedirtmeyeceğimizi sandıkta göstereceğiz."

Konuşmaların ardından İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerinin tanıtımı yapıldı. Buna göre İl Genel Meclis üyesi adayları; Nizamettin Çam, Oğuz Sertler, Erol Duğan ve Ahmet Umut, Belediye Meclis üyesi adayları; Mehmet Doğan Tunç, Kemal Turgut, Hümeyra Saltık, Ayhan Ersoy, Hüseyin Kösemen, Uğur Soylu, Hayrettin Eldemir, Mehmet Bal, Abdurrahman Kırgız, Necmi Kaplan, Esin Ünal, İsmail Karaca, Hikmet Ertekin, Nuray Katırancı, Ali Çoban, İsmail Buz, Mürvet Hattap, Ali Osman Şahin, Enes Güzel, Sabriye Meydan, Hikmet Fazıl Yılmaz, Cemal Güngör olurken, Kontenjan Adayları; Sinan Urhal, Ali Avcıoğlu, Veysel Kılıç, Dodurga Belde Belediye Başkan Adayı Selim Tuna, Dodurga Belediye Meclisi adayları; Hüseyin Ayvaz, Hasan Hüseyin Gökkaya, Sezer Cabı, Ali Cesur, Arife Günnar, İsmail Çetin, M.Kazım Arıkan, Veli Günnar ve Abdullah Sabanca tanıtıldı.

Programa, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nın yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement