Bilecik'teki İlaç Dolandırıcılığı İddiası - Son Dakika
Yerel

Bilecik'teki İlaç Dolandırıcılığı İddiası

Bilecik\'teki İlaç Dolandırıcılığı İddiası

Yüksek meblağlı kanser ilaçlarını, hastaların kimlik bilgilerini kullanarak temin ettiği iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

22.09.2014 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te, kanser hastalarının kimlik bilgilerini kullanarak yüksek meblağlı ilaçları temin ettiği iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine, çeşitli illerinde yaşayan kanser hastalarının kimlik bilgilerini kullanıp, yüksek meblağlı ilaçları, Söğüt, Bozüyük ve Osmaneli ile Kütahya ve Eskişehir'de devlet hastanelerinde görevli doktorlara yazdırılarak, eczanelerden alındığı tespit edilen M.S. (43), F.D. (33), E.O. (38) ve Ö.A'yı (43) Bozüyük'te yakaladı.

Şüphelilerin üzerinde ve otomobillerinde yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 145 bin lira olan 32 kanser ilacı, 23 kanser hastasına ait sağlık raporu ve ilaç kullanım listesi, 13 kişiye ait kimlik bilgileri, rapor tarihleri, ilaç kullanım süreleri ve telefon numaralarının yazılı olduğu not, uzman doktor kaşesi bulunan 11 reçete, 3 kimlik fotokopisi ele geçirildi.

Şüpheliler M.S, F.D, E.O. ve Ö.A. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından, "kamu kurumu zararına nitelikli dolandırıcılık ve sahtecilik" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'teki İlaç Dolandırıcılığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement