Bingöl'de Göktaşının Düşme Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de Göktaşının Düşme Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Bingöl\'de Göktaşının Düşme Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bir çok ilde görülen göktaşı yağmuru, izleyenleri hem korkuttu hem şaşkına çevirdi.

03.09.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir çok ilde görülen göktaşı yağmuru, izleyenleri hem korkuttu hem şaşkına çevirdi. İlk kez göktaşı manzarasıyla karşılaşan vatandaşlar, olayı yıldız kayması olarak yorumlarken, Bingöl civarında bir güvenlik kamerası göktaşının düşme görüntüsünü saniye saniye kaydetti.

Dün akşam 23.02 sularında yaşanan göktaşı yağmuru, Bingöl, Elazığ, Muş, Diyarbakır, Tunceli, Erzurum ve çevre illerde görüldü. Çıplak gözle rahat bir şekilde izlenen göktaşı yağmurları, gökyüzünde muazzam bir aydınlığa neden oldu. Göktaşının yaydığı ışık ve çıkardığı uğultu sesi, kimi vatandaşları korkuturken, konuya hakim olan vatandaşlar, aydınlığın tadını çıkardı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bingöl-Elazığ karayolu üzerinde bulunan bir lokantanın güvenlik kamerası bir anda karanlık olan yeryüzünü aydınlığa çeviren göktaşı yağmurunu saniye saniye kaydetti. Görüntülerde zifiri karanlık olan karayolu ve çevresi bir anda aydınlanıyor. Kısa bir süre aydınlanan bölge bir süre sonra yerini yeniden karanlığa bırakıyor. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de Göktaşının Düşme Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Orhan kaplan: Hani vedeo 0 0 Yanıtla
  • özcan: Evet, video nerde veya yayınladığınız fotoğrafın kaynağı nedir, olayla ilgisi nedir? 0 0 Yanıtla

Advertisement